Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το ΓΕΛ Μύρινας ευχαριστεί…

the roots web banners 06

Το ΓΕΛ Μύρινας ευχαριστεί…
19.12.2018 | 09:18

Το ΓΕΛ Μύρινας ευχαριστεί…

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Έπαρχο Λήμνου, τον Δήμαρχο Λήμνου αλλά και τον Εμπορικό Σύλλογο του νησιού, απέστειλε το Γενικό Λύκειο Μύρινας για την πολύτιμη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής επίσκεψης του σχολείου στη Ρουμανία.

Μετά την επιστροφή των μαθητών/τριών και των εκπαιδευτικών του Γενικού Λυκείου Μύρινας από το ταξίδι στη Ρουμανία στο πλαίσιο του προγράμματος του εκπαιδευτικού προγράμματος Erasmus+ «Incubator for Future European Entrepreneurs» («Δημιουργώντας μελλοντικούς ευρωπαίους επιχειρηματίες») θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους μας βοήθησαν και μας στήριξαν σε αυτή την αποστολή. Ήταν ένα ταξίδι με πολλές εμπειρίες, γνώσεις, εικόνες, παραστάσεις και εντυπώσεις.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Λήμνου κ. Μαρινάκη Δημήτριο και τον Έπαρχο Λήμνου κ. Γιαρμαδούρο Ευάγγελο για την προσφορά των βιβλίων που αφορούν τον πολιτισμό και την ιστορία της Λήμνου και τα οποία προσφέρθηκαν στις τοπικές αρχές του Gheorgheni της Ρουμανίας.

Ευχαριστούμε, επίσης, τον εμπορικό σύλλογο Λήμνου για την προσφορά των βιβλίων και των ταξιδιωτικών οδηγών και μέρους των δώρων που δόθηκαν στους συναδέλφους των σχολείων (Πορτογαλίας, Λιθουανίας, Πολωνίας και Ρουμανίας) που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Η συμμετοχή του σχολείου μας στο πρόγραμμα, η παρουσία των μαθητών/τριών και των εκπαιδευτικών στο Gheorgheni της Ρουμανίας, η επίδοση των δώρων, καθώς και οι εμπειρίες και οι γνώσεις που αποκτήθηκαν θεωρούμε ότι θα αποτελέσουν την καλύτερη διαφήμιση για το νησί μας που έγινε γνωστό και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και ξεχώρισε για την ευγένεια και την προσφορά των κατοίκων του.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel