Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΚΚΕ Λήμνου: Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ διαδίδουν ψευδώς ότι μέλη του ΚΚΕ συμμετείχαν σε σύσκεψη της Κίνησης Πολιτών
ΚΚΕ Λήμνου: Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ διαδίδουν ψευδώς ότι μέλη του ΚΚΕ συμμετείχαν σε σύσκεψη της Κίνησης Πολιτών
07.12.2018 | 18:40

ΚΚΕ Λήμνου: Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ διαδίδουν ψευδώς ότι μέλη του ΚΚΕ συμμετείχαν σε σύσκεψη της Κίνησης Πολιτών

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

«Βρισκόμαστε 6 μήνες πριν τις Δημοτικές Εκλογές και οι σειρήνες της παραπλάνησης και του αντικομμουνισμού άρχισαν να τραγουδούν», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ, με αφορμή, όπως αναφέρει, τη διάδοση ψευδών πληροφοριών από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία υποστηρίζουν ότι μέλη του ΚΚΕ συμμετείχαν σε σύσκεψη της λημνιακής παράταξης «Κίνηση Πολιτών».

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Βρισκόμαστε 6 μήνες πριν τις Δημοτικές Εκλογές και οι σειρήνες της παραπλάνησης και του αντικομμουνισμού άρχισαν να τραγουδούν.

Όπως μαθαίνουμε, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ διαδίδουν ψευδώς σε μέλη και οπαδούς του κόμματος και όχι μόνο, ότι σε σύσκεψη της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με πρωτοβουλία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, «συμμετείχαν και κομμουνιστές»!

Ίσως αυτός να είναι και ένας λόγος που στη διακήρυξη της συγκεκριμένης κίνησης δεν αναφέρονται τα ονόματα αυτών που την υπογράφουν αφού κανένα μέλος του ΚΚΕ δεν συμμετείχε, ενώ ως προς το περιεχόμενο αυτή η διακήρυξη αναλώνεται σε γενικόλογες αναφορές περί δημοκρατικών και υπερκομματικών διαδικασιών, «αγάπης και πίστης προς τον τόπο μας», χωρίς να γίνεται καμιά αναφορά σε αγωνιστικές διεκδικήσεις απέναντι σε κράτος και κυβέρνηση.

Ψαρεύουν σε θολά νερά, στοχεύοντας μεταξύ άλλων και στα μέλη και τους οπαδούς του κόμματος.

Τα μέλη του κόμματος θα στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, όπως το έκαναν και στις προηγούμενες εκλογές.

Καλούμε τους φίλους και τους οπαδούς του κόμματος, όλους όσους αισθάνονται ότι ως αριστεροί προδόθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους επαγγελματίες, τους συνταξιούχους, τη νεολαία του νησιού που ξέρουν ποιοι αγωνίζονται πραγματικά, να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, είτε με τη συμμετοχή τους, είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Γιατί πέρα απ’ τα παχιά λόγια υπάρχουν και οι πράξεις και γνωριζόμαστε όλοι σ’ αυτόν εδώ τον τόπο…

 

radio banner smalldream ad

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018