Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>26 προσλήψεις 8μηνης διάρκειας στο Δήμο Λήμνου

banner roots

26 προσλήψεις 8μηνης διάρκειας στο Δήμο Λήμνου
23.05.2013 | 13:41

26 προσλήψεις 8μηνης διάρκειας στο Δήμο Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος
Εγκρίθηκαν 4.413 προσλήψεις εργαζομένων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα στους δήμους της χώρας για το έτος 2013.   
Η πρόσληψη του προσωπικού αυτού θα γίνει για χρονικό διάστημα έως 8 μήνες. Αυτό ορίζει υπουργική απόφαση την οποία υπογράφουν ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Αντώνης Μανιτάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας.
 
Οι προσλήψεις αυτές επιφέρουν οικονομική επιβάρρυνση στους δήμους ύψους 41.385.114 ευρώ η οποία θα αντιμετωπισθεί αποκλειστικά από ίδια έσοδα ανταποδοτικού χαρακτήρα που εισπράττουν οι ΟΤΑ, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, για τις αντίστοιχες με την πρόσληψη παρεχόμενες υπηρεσίες.
 
Διαβάστε εδώ τη σχετική απόφαση με τις θέσεις και τους δήμους.
 
Επίσης, για την έγκριση σύναψης των 4.413 συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στους δήμους έχουν ληφθεί υπ' όψιν οι βεβαιώσεις των οικονομικών υπηρεσιών των φορέων ότι υπάρχει εγγεγραμμένη πίστωση στον προϋπολογισμό τους για το έτος 2013 κι ότι θα προβλεφθούν ανάλογες πιστώσεις για το οικονομικό έτος 2014.
 
Πηγή: tovima.gr
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel