Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>118 προσλήψεις μόνιμων σε Δήμους και Περιφέρειες: 3 θέσεις σε Λήμνο και Αϊ-Στράτη

banner roots

118 προσλήψεις μόνιμων σε Δήμους και Περιφέρειες: 3 θέσεις σε Λήμνο και Αϊ-Στράτη
10.10.2018 | 20:29

118 προσλήψεις μόνιμων σε Δήμους και Περιφέρειες: 3 θέσεις σε Λήμνο και Αϊ-Στράτη

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η 10Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση 118 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε μικρούς απομακρυσμένους ορεινούς και νησιωτικούς δήμους και περιφέρειες της χώρας.

Όπως έχει επισημάνει ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης: «Πρόκειται για νέες προσλήψεις που θα καλύψουν σημαντικές ανάγκες σε μικρούς δήμους της χώρας οι οποίοι αντιμετωπίζουν περισσότερες δυσκολίες εξαιτίας της ιδιαίτερης γεωμορφολογίας και γεωγραφικής τους θέσης. Με το προσωπικό αυτό οι συγκεκριμένοι δήμοι θα μπορούν να αξιοποιήσουν τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχουμε δημιουργήσει ειδικά για τους ΟΤΑ και να υλοποιήσουν κρίσιμα έργα στις τοπικές κοινωνίες. Προχωράμε μεθοδικά στην ενίσχυσή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με περισσότερους πόρους και ανθρώπους ώστε να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στους πολίτες και να πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη προσπάθεια της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας, με στόχο μια ανάπτυξη βιώσιμη και δίκαιη».    

Στη σχετική ενημέρωση του υπουργείου αναφέρεται ότι: «Το υπουργείο Εσωτερικών συνεργάζεται στενά με τους δήμους και τις περιφέρειες όλης της χώρας για να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν σε κρίσιμους τομείς, με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού».

Για τα νησιά της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου προκηρύσσονται οι παρακάτω θέσεις:

2 ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ
ΦΟΡΕΑΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
ΕΔΡΑ: ν. Άγιος Ευστράτιος

1 ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ/ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΦΟΡΕΑΣ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΕΔΡΑ: ν. Λήμνος

Διαβάστε αναλυτικά το ΦΕΚ πατώντας εδώ.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το