Φιλικό με άρωμα... Basket League στον Χολαργό, με τους νεοφώτιστους να αντιμετωπίζουν τον Ήφαιστο Λήμνου. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη κατάφερε να πάρει τη νίκη με 75-65, σε μια αναμέτρηση στην οποία ο Χολαργός είχε το προβάδισμα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια.
Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Χόκινς με 18 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Λοβ με 16. Ντεμπούτο για την ομάδα των βορείων προαστίων έκανε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, που μέτρησε 2 πόντους. Παράλληλα, δεν αγωνίστηκε ο Νταρίν Ντόρσεϊ, λόγω τραυματισμού.
Από την άλλη πλευρά, ο Ρόλαντας Φρεϊμάνις έκανε ντεμπούτο με την ομάδα της Λήμνου και σταμάτησε στους 14 πόντους, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Σον Έβανς για την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου.
Τα δεκάλεπτα: 20-16, 35-31, 54-49, 75-65.
ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Λυκογιάννης): Αγμπελέζε 9, Χόκινς 18, Οκερεαφόρ 5(1), Λοβ 16(1), Φιτζπάτρικ 9(1), Καμπερίδης 6 (2), Σπυριδωνίδης, Σκουλίδας 7(2), Καλαιτζάκης, Γιάνκοβιτς 2, Κώττας 3,
ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ (Μανωλόπουλος): Γκότσερ 6(2), Μανωλόπουλος 6, Μπρέιζελτον 9(1), Σμιθ 4(1), Σταμάτης, Διαμαντάκος, Χαριτόπουλος 9(1), Μούρτος 7, Γόντικας 5, Φρειμάνις 14, Γουίγκινς 5.
Πηγή: sdna.gr

























