Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στον Απόλλωνα Σταυρούπολης ο Γιώργος Παρούσης

banner roots

Στον Απόλλωνα Σταυρούπολης ο Γιώργος Παρούσης
14.09.2018 | 20:22

Στον Απόλλωνα Σταυρούπολης ο Γιώργος Παρούσης

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

«Με τον Παρούση το ανδρικό μας για την άνοδο» είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης του Α.Ε.Σ. Απόλλωνα Σταυρούπολης για την απόκτηση του πρώην αρχηγού της ΑΕ Λήμνου Χάντμπολ.

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση: «Ήταν ο άνθρωπος που έστησε από το μηδέν το χάντμπολ στην Λήμνο και δημιούργησε όλες τις προϋποθέσεις όχι μόνο για την άνοδο της ανδρικής ομάδας του νησιού στην Α2 εθνική κατηγορία, αλλά και για την παράλληλη δημιουργία εκδηλώσεων που ανέβασαν το άθλημα.

Στην Λήμνο πραγματοποιήθηκαν το 2015 και το 2017 οι αγώνες του προκριματικού ομίλου για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων, μετά από πρωτοβουλία του Γεωργίου Παρούση».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασία μας με τον Γεώργιο Παρούση, ο οποίος μετά από μια λαμπρή πορεία, θα βρεθεί στο τιμόνι του ανδρικού μας τμήματος.

Ξεκίνησε το χάντμπολ το 1989 στο αθλητικό γυμνάσιο Κατερίνης, πρώτη του ομάδα ο Ορφέας Κατερίνης, αθλητής του Αρχελάου Κατερίνης από το 1992, όπου και για σειρά ετών συμμετείχε σε όλες τις ηλικιακές τελικές φάσεις, από μίνι ως εφηβικό, με πρώτες πανελλήνιες νίκες, εκτός του εφηβικού που ήταν 2η θέση!!!

Αθλητής της εθνικής ομάδας όλων των ηλικιακών κατηγοριών!

Το 2000 αγωνίστηκε στον Άρη Νικαίας και επιστρέφει στον Αρχέλαο 2001! Από το 2011 προπονητής της ομάδας ενόπλων Στρατού Ξηράς. 2006-2007 Παπάδου Γερά Λέσβου, από το 2013-2018 ΑΕ Λήμνου.

Ήταν ο άνθρωπος που έστησε από το μηδέν το χάντμπολ στην Λήμνο και δημιούργησε όλες τις προϋποθέσεις όχι μόνο για την άνοδο της ανδρικής ομάδας του νησιού στην Α2 εθνική κατηγορία, αλλά και για την παράλληλη δημιουργία εκδηλώσεων που ανέβασαν το άθλημα.

Στην Λήμνο πραγματοποιήθηκαν το 2015 και το 2017 οι αγώνες του προκριματικού ομίλου για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων, μετά από πρωτοβουλία του Γεωργίου Παρούση.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel