Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Νέες αντιδράσεις για το κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς»

banner roots

Νέες αντιδράσεις για το κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς»
10.08.2018 | 11:30

Νέες αντιδράσεις για το κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σε ανακοίνωση – καταγγελία προχώρησε σήμερα το Νομαρχιακό Τμήμα Λήμνου της ΑΔΕΔΥ, το Παράρτημα Λήμνου του Παλλεσβιακού Εργατικού Κέντρου, το Σωματείο Οικοδόμων Λήμνου, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων, ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ, π Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λήμνου, η ΕΛΜΕ Λήμνου και το Σωματείο Συνταξιούχων Λήμνου.

Η ανακοίνωση – καταγγελία αναφέρει:

Καταγγέλλουμε στη νεολαία και τους κατοίκους του νησιού μας, την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Λήμνου για την απόφαση που πήρε να παραχωρήσει κατ’ αποκλειστικότητα το Δημοτικό Κλειστό στάδιο «Νίκος Σαμαράς» στην ομάδα μπάσκετ – επιχείρηση (ΚΑΕ) του κ. Μπούμπουρα.

Με την απόφαση αυτή υπονομεύεται η ενασχόληση των νέων του νησιού με τα αθλήματα και τις ομάδες χάντμπολ, στίβου (κατά τη χειμερινή περίοδο) και βόλεϊ, αλλά και η ενασχόληση με τον αθλητισμό των εργαζόμενων και γενικότερα των κατοίκων του νησιού που χρησιμοποιούσαν αυτό το στάδιο.

Όπως αναφέρεται σε σχετικές ανακοινώσεις των αθλητικών συλλόγων Αθλητική Ένωση Λήμνου (ΑΕΛ) και ΛΗΜΝΟΣ ΣΠΟΡΤΣ ΚΛΑΜΠ, με την απόφαση αυτή αναστέλλεται στην ουσία η λειτουργία των ομάδων χάντμπολ και βόλεϊ.

Υπενθυμίζουμε σε όλους ότι σ’ αυτό το κλειστό στάδιο δόθηκε το όνομα «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ» προς τιμήν του αθλητή που υπηρέτησε κατά τον καλύτερο τρόπο το άθλημα του βόλεϊ και που διέδωσε αυτό το άθλημα στη νεολαία του νησιού και ρωτάμε την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβούλιου :

Έτσι τιμάτε τη μνήμη του Νίκου Σαμαρά; Με το να διαλύσετε το άθλημα του βόλεϊ με την απόφασή σας αυτή;

Ο αθλητισμός κύριοι της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου είναι κοινωνικό αγαθό και δικαίωμα της νεολαίας και των κατοίκων του νησιού γενικότερα που προάγει τη σωματική και ψυχική υγεία, τη συλλογικότητα, τη συνεργασία και την άμιλλα και όχι πεδίο δράσης για επενδύσεις σε ομάδες - επιχειρήσεις που προωθούν τον οπαδισμό και τον ανταγωνισμό.

Τα παρακάτω υπογράφοντα σωματεία, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :
• Να ανακαλέσει η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβούλιου την απόφασή της για παραχώρηση του Δημοτικού κλειστού σταδίου «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ» στην ομάδα-επιχείρηση του κ. Μπούμπουρα.
• Ελεύθερη πρόσβαση της νεολαίας, των εργαζόμενων και των κατοίκων του νησιού σε όλα τα γήπεδα, στάδια και αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού μας.
• Γενναία κρατική χρηματοδότηση για τη συντήρηση και επισκευή των αθλητικών υποδομών του νησιού, αλλά και για κατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων όπου χρειάζονται.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel