Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Οδηγίες της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία
Φωτογραφία: Πάρης Παπαλιάς Φωτογραφία: Πάρης Παπαλιάς
23.07.2018 | 21:12

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Οδηγίες της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, από τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 23 Ιουλίου έως και τις πρωινές ώρες της Τρίτης 24 Ιουλίου 2018, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου προβλέπεται σημαντική μεταβολή του καιρού, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που πιθανώς θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσει άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων. Οδηγίες προστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα παρατίθενται στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και πιο συγκεκριμένα εδώ.

Τη φωτογραφία που ακολουθεί μας την έστειλε ο φίλος φωτογράφος Πάρης Παπαλιάς, ο οποίος απαθανάτισε την αλλαγή του καιρού στον ουρανό της Λήμνου. Όπως μας είπε ο ίδιος: «Αυτό το σύννεφο φέρνει ακραία φαινόμενα άμεσα. Μας δίνει χρόνο να πάρουμε προφυλάξεις πάντως. Πάντα έρχεται από βορειοδυτικά. Κάποτε το έβλεπα μια φορά στα 5 χρόνια... ενώ φέτος το καλοκαίρι πολύ συχνά. Άρα, θέλει προσοχή».

kakokairia kalokairi myrina limnos

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

 

stenos pccom

xrysafi400

pantelaroudis

youtube channel