Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Χαμόγελο του Παιδιού»: Οι τέλειες διακοπές μας στη Λήμνο

the roots web banners 06

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Οι τέλειες διακοπές μας στη Λήμνο
21.07.2018 | 13:33

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Οι τέλειες διακοπές μας στη Λήμνο

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Ξεγνοιασιά, χαμόγελα και ξεκούραση περιγράφουν τις διακοπές μας στο όμορφο νησί της Λήμνου. Γραφικά χωριά, καθαρές παραλίες και ένα κάστρο που δεσπόζει επιβλητικό συνθέτουν μόνο κάποιες από τις εικόνες που είδαμε.

Γεμάτοι νέες εμπειρίες και πολλά χαμόγελα επιστρέψαμε από τις διακοπές μας, με αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν μια ζωή: από την επίσκεψη μας στο εργαστήρι κεραμικής της κ. Ντίνας Δεσποτέρη, την ξενάγηση μας στο κτήμα Όλον του κ. Τασή και της κ. Ρένας Λασκαρίδη δοκιμάζοντας παραδοσιακές λιχουδιές της Λήμνου μέχρι την βόλτα μας στο πανέμορφο λιμάνι της Μύρινας.

Αυτές και άλλες πολλές υπέροχες στιγμές συνθέτουν το κάδρο των αναμνήσεων μας για την Λήμνο και τους φιλόξενους ανθρώπους της!

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Ελένη Λιάσκα και τον σύζυγο της κ. Στέλιο Μάντζαρη όπου μας φιλοξένησαν στο ξενοδοχείο τους Varos Village και χάρη σε αυτούς περάσαμε όλες αυτές τις αξέχαστες στιγμές!

* Το κείμενο γράφτηκε από τους εργαζόμενους που μεγαλώνουν τα παιδιά στα Σπίτια του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

 

Πηγή: hamogelo.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το