Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Έρχονται αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τ’ αστέρια | Το πρόγραμμα των ταινιών

the roots web banners 06

Έρχονται αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τ’ αστέρια | Το πρόγραμμα των ταινιών
02.07.2018 | 12:17

Έρχονται αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τ’ αστέρια | Το πρόγραμμα των ταινιών

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Αξέχαστες βραδιές κάτω από τ’ αστέρια έρχονται στο θερινό «Μαρούλα» τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μερικές από τις πιο πρόσφατες επιτυχίες του κινηματογράφου.

Απίθανο θέαμα μας προσφέρουν οι «Απίθανοι 2»
Ξεκινάμε την Παρασκευή 6 Ιουλίου με τους «Απίθανους 2», μια θεαματική ταινία κινουμένων σχεδίων, βραβευμένη με δύο Όσκαρ (καλύτερου animation, ηχητικού μοντάζ). Οι αγαπημένοι υπερήρωες της Disney και της Pixar, σε νέες περιπέτειες, θα συναρπάσουν μικρά και μεγάλα παιδιά. Η ταινία θα προβληθεί στις 6, 7 & 8 Ιουλίου.

Διαγαλαξιακό ταξίδι με το «Solo: A Star Wars Story»
Κι ενώ φθάνουμε στην καρδιά του καλοκαιριού, στις 13, 14 & 15 Ιουλίου, επιβιβαζόμαστε στο Millenium Falcon για ένα ταξίδι σ’ έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά. Η ταινία Solo: A Star Wars Story είναι μια καινούρια ιστορία με τον πιο αγαπημένο απατεώνα του διαστήματος, ο οποίος μπλέκει σε παράτολμες περιπέτειες, προσφθέροντάς μας άφθονη δράση.

Δράση με άρωμα γυναίκας στη «Συμμορία των 8»
Ποιος είπε ότι οι συμμορίες είναι ανδρική υπόθεση; Η ταινία «Συμμορία των 8» έρχεται να ανατρέψει τα στερεότυπα. Με ένα εξαιρετικό καστ (Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Αν Χάθαγουεϊ, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Ριάνα), έχουμε τη θηλυκή εκδοχή των αντίστοιχων ταινιών και απολαμβάνουμε μία περιπέτεια με απαράμιλλο γυναικείο στιλ, που θα προβληθεί στις 20, 21 & 22 Ιουλίου.

Η ζωή μετά τις «50 αποχρώσεις του γκρι« στο Book Club
Άρωμα γυναίκας έχει και η επομενη ταινία, με πρωταγωνίστριες μερικές από τις πιο χαρισματικές ηθοποιούς της γενιάς τους. Ένα βιβλίο, «Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι» τους αλλάζει τη ζωή. Η Νταϊάν Κίτον, η Τζέιν Φόντα, η Κάντις Μπέργκεν και η Μαίρη Στίνμπεργκεν εγκαταλείπουν ό,τι τις βαραίνει και μας προσφέρουν άφθονο γέλιο μέσα από τις διασκεδαστικές τους ιστορίες. Στις 27, 29 & 29 Ιουλίου.

Mamma Mia: Η μεγάλη επιτυχία «ξαναχτυπά»
Στις 3, 4 και 5 Αυγούστου επιστρέφουμε στο μαγικό νησί του «Mamma Mia», δέκα χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία της ταινίας που ξεπέρασε τα 600 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις. Ένα ολοκαίνουργιο μιούζικαλ που βασίζεται στα τραγούδια των ABBA, με τους γνωστούς αγαπημένους πρωταγωνιστές αλλά και με νέες προσθήκες σε μια ταινία γεμάτη μουσική και χορό με φόντο το απέραντο γαλάζιο της Ελλάδας.

Περιπέτεια, συγκίνηση και εκπλήξεις στο Jurassic World: Το Βασίλειο Έπεσε
Στις 10, 11 και 12 Αυγούστου μεταφερόμαστε μαζί με τον Όουεν και την Κλερ στη νήσο Νούπλαρ, όπου οι δεινόσαυροι έχουν σπάσει τα κλουβιά τους στο θεματικό πάρκο, οι άνθρωποι το έχουν εγκαταλείψει και το ηφαίστειο ξυπνά. Γεμάτη περιπέτεια, συγκίνηση κι εκπλήξεις, όπως κάθε ταινία που ανήκει σε μια από τις πιο πετυχημένες και δημοφιλείς σειρές στην ιστορία του κινηματογράφου, το «Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε» μάς φέρνει πίσω μερικούς από τους πλέον αγαπημένους ήρωες και δεινοσαύρους, αλλά και νέα, ακόμα πιο εντυπωσιακά και τρομακτικά είδη.

Πολυτελής κρουαζιέρα μόνο για τέρατα στο «Ξενοδοχείο για Τέρατα 3»
Η τρίτη ταινία της επίσης τεράστιας επιτυχίας «Ξενοδοχείο για Τέρατα» έρχεται στις 17, 18 και 19 Αυγούστου. Η αγαπημένη μας οικογένεια πάει ταξίδι με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για τέρατα. Εκεί θα απολαύσει ξεχωριστές διακοπές αλλά και θα συναντήσει απρόβλεπτες επικίνδυνες καταστάσεις.

Ατμοσφαιρικό κατασκοπικό θρίλερ στη «Βηρυτό»
Το πρόγραμμα Ιουλίου – Αυγούστου κλείνει με μία ταινία εμπνευσμένη από ένα πραγματικό περιστατικό, ένα φιλμ που σίγουρα θα αγαπήσουν οι φίλοι της κατασκοπικής περιπέτειας και όχι μόνο, με φόντο την πρωτεύουσα του Λιβάνου, σε μία εποχή που η περιοχή φλεγόταν από πολεμικές συγκρούσεις. Εκεί, ο Μέισον βρίσκεται αντιμέτωπος με αποκαλύψεις που αφορούν στις προθέσεις του ισραηλινού στρατού, επικεφαλής Αμερικανών πολιτικών, της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης και διεφθαρμένων γραφειοκρατών. Η ταινία θα προβληθεί στις 24, 25 & 26 Αυγούστου.

Αυτά και άλλα πολλά και συναρπαστικά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στο θερινό «Μαρούλα».

maroula kalokairi 18

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel