Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Χριστιάνα Καλογήρου στην εναρκτήρια συνάντηση του έργου «ΑΓΡΟΤΑΥΤΟΤΗΤΑ»
Η Χριστιάνα Καλογήρου στην εναρκτήρια συνάντηση του έργου «ΑΓΡΟΤΑΥΤΟΤΗΤΑ»
27.06.2018 | 11:27

Η Χριστιάνα Καλογήρου στην εναρκτήρια συνάντηση του έργου «ΑΓΡΟΤΑΥΤΟΤΗΤΑ»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στην εναρκτήρια συνάντηση του έργου «ΑΓΡΟΤΑΥΤΟΤΗΤΑ» που πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη και το οποίο χρηματοδοτείται από το Interreg Ελλάδα-Κύπρος, με συνολικό προϋπολογισμό 1.581.930 ευρώ και επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου είπε τα εξής:

«Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σταθερά επενδύει στην προώθηση των εξαιρετικών τοπικών προϊόντων των νησιών μας.
Η υποστήριξη στους παραγωγούς για να εκσυγχρονίσουν, βελτιώσουν και αναδείξουν τα παραγόμενα προϊόντα, αλλά και να διερευνήσουν νέες δυνατότητες και νέες προοπτικές, στηρίζεται στη γνώση για τις τοπικές πρώτες ύλες και την αξιοποίησή τους με κύριο χαρακτηριστικό και πλεονέκτημα την ποιότητα και την ιδιοτυπία.

Η συνεργασία με Ερευνητικά Ιδρύματα στην Ελλάδα και στην Κύπρο δημιουργεί τις τεχνικές προϋποθέσεις για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Η προσπάθεια αυτή αποτελεί συνέχεια συγκεκριμένων ανάλογων πρωτοβουλιών που έχουμε αναλάβει ως Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, είτε μέσω συγχρηματοδοτούμενων έργων, όπως το ερευνητικό για τη μαστίχα, είτε με ίδιους πόρους της Περιφέρειας, όπως τα ερευνητικά για το ελαιόλαδο και τη βιοποικιλότητα».

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018