Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στα 10 αυξάνονται τα δρομολόγια Λήμνος – Καβάλα | Διπλό δρομολόγιο την Κυριακή από το Πήγασος

the roots web banners 06

Στα 10 αυξάνονται τα δρομολόγια Λήμνος – Καβάλα | Διπλό δρομολόγιο την Κυριακή από το Πήγασος
26.06.2018 | 13:32

Στα 10 αυξάνονται τα δρομολόγια Λήμνος – Καβάλα | Διπλό δρομολόγιο την Κυριακή από το Πήγασος

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Θετικό αποτέλεσμα είχε η πολύμηνη προσπάθεια των φορέων της Λήμνου, για αλλαγή στα δρομολόγια του πλοίου «Εξπρές Πήγασος», που εξυπηρετεί το νησί μας συνδέοντας το με το λιμάνι του Λαυρίου και της Καβάλας.

Όπως ανέφερε το μέλος του Επιμελητηρίου Λήμνου Παναγιώτης Τσανταρλίωτης, είναι θέμα ωρών η επίσημη ανακοίνωση της HSW για ένα επιπλέον δρομολόγιο του Πήγασος προς Καβάλα την Κυριακή.

Αυτό σημαίνει πως η εταιρεία μπορεί να μην προχωράει σε ολικό αναπρογραμματισμό, αφού αυτό θεωρείται απαγορευτικό εν μέσω καλοκαιρικής περιόδου και αφού έχουν εκδοθεί ήδη αρκετά εισιτήρια, όμως κάνει πράξη ένα πάγιο αίτημα των ιδιοκτητών ξενοδοχείων και ενοικαζομένων δωματίων, καθώς το πλοίο θα εκτελεί τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο διπλό δρομολόγιο τις Κυριακές από Λήμνο προς Καβάλα.

Έτσι, το πρωί της Κυριακής θα φεύγει από Λήμνο προς Καβάλα, το μεσημέρι θα επιστρέφει Λήμνο και το βράδυ θα αναχωρεί και πάλι προς Καβάλα για να συνεχίζει μετά στα προγραμματισμένα του δρομολόγια.

Ακούστε όλα όσα ανέφερε ο κ. Τσανταρλιώτης, για το θέμα όπως επίσης και για το τι αναμένεται να γίνει στο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί τέλη Αυγούστου για τη συγκεκριμένη γραμμή.

Θα καταφέρει η Λήμνος να έχει πλοίο Β’ κατηγορίας;

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel