Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου αποχαιρετά τον επιστάτη του
Το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου αποχαιρετά τον επιστάτη του
15.06.2018 | 13:37

Το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου αποχαιρετά τον επιστάτη του

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Αποχαιρετισμός στον Βαγγέλη Παπαγιαννάκη

Ο Βαγγέλης έφυγε απρόσμενα και αναπάντεχα από τη ζωή... αυτό ήταν το θέλημα του Θεού. Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τα συλλυπητήρια μας στην αγαπημένη του σύζυγο, στα αδέλφια του, σε όλους τους συγγενείς και τους φίλους του.

Η σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου, καθηγητές, μαθητές, γονείς πενθούμε για τη μεγάλη μας απώλεια.

Ήμασταν πολύ τυχεροί που είχαμε τον Βαγγέλη στο σχολείο. Δεν ήταν ένας απλός επιστάτης. Είκοσι πέντε χρόνια εργαζόταν μαζί μας. Η απουσία του θα αφήσει ένα τεράστιο και δυσαναπλήρωτο κενό, γιατί ήταν η ψυχή του σχολείου, ο άνθρωπος που ερχόταν πρώτος και έφευγε τελευταίος.

Και το αγαπούσε αυτό που έκανε, φρόντιζε το κτίριο, τα δέντρα, τα λουλούδια αλλά κυρίως τα παιδιά. Ήταν σαν δεύτερος πατέρας τους. Τα νοιαζόταν, τα πρόσεχε, τα συμβούλευε. Και εκείνα τον αγαπούσαν, τον αναζητούσαν συνεχώς για το παραμικρό.

Ο Βαγγέλης ήταν πανέξυπνος, ευρηματικός, πολυμήχανος, πρόθυμος, εργατικός και πάνω από όλα ένας καλός άνθρωπος.
Έχει αφήσει το αποτύπωμά του στο σχολείο... έχει αφήσει τη σφραγίδα του παντού. Ήταν το δεύτερο σπίτι του και ήθελε όλα να δουλεύουν στην εντέλεια.

Η αγαπημένη του έκφραση ήταν: «Μη στενοχωριέστε βρε παιδιά, όλα θα γίνουν... όλα θα γίνουν...».

Ναι, φίλε και συνεργάτη Βαγγέλη, όλα θα γίνουν... όμως εσύ θα λείπεις από κοντά μας.
Καλό σου ταξίδι.

Λιβαδοχώρι, 13 Ιουνίου 2018

Ο Βαγγέλης Παπαγιαννάκης απεβίωσε σε ηλικία 56 ετών την 10η Ιουνίου 2018, ημέρα Κυριακή το μεσημέρι.

20180615 122632

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

pantelaroudis

stenos pccom

greek radios

 

 

youtube channel