Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Συνεδρίαση μετά από χιλιάδες χρόνια στο αρχαιότερο βουλευτήριο της Ευρώπης
Λήμνος: Συνεδρίαση μετά από χιλιάδες χρόνια στο αρχαιότερο βουλευτήριο της Ευρώπης
27.05.2018 | 11:24

Λήμνος: Συνεδρίαση μετά από χιλιάδες χρόνια στο αρχαιότερο βουλευτήριο της Ευρώπης

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος
Loading...

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επιφυλάσσει η δεύτερη ημέρα της 6η Συνάντηση Αντιπεριφερειαρχών και Εντεταλμένων Περιφερειακών Συμβούλων Τουρισμού που φέτος πραγματοποιείται στο νησί της Λήμνου, αφού οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνεδριάσουν στο αρχαιότερο βουλευτήριο της Ευρώπης, σε αυτό της Πολιόχνης.

Η μετάβαση στον αρχαιολογικό χώρο της προϊστορικής πόλης της Πολιόχνης για τη συνέχιση των εργασιών, ξεκίνησε στις 9.30 το πρωί με τη 2η συνεδρίαση των εργασιών της 6ης Συνάντησης Αντιπεριφερειαρχών Τουρισμού και Εντεταλμένων Συμβούλων να πραγματοποιείται από τις 10 στο χώρο του αρχαιότερου βουλευτηρίου της Ευρώπης.
Εκεί θα γίνει συζήτηση για την συμβολή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας και ανάπτυξη προτάσεων για διαπεριφερειακές συνεργασίες.

Αυτή την ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται η ομιλία της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κας Χριστιάνας Καλογήρου και το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με επίσκεψη σε έργα πολιτισμού που χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Οι συμμετέχοντες αργότερα θα ξεναγηθούν στους αρχαιολογικούς χώρους του αρχαίου θεάτρου της Ηφαιστείας και του Ιερού των Καβείρων.

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018