Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δάνια Γλίτζου: Επί 13 χρόνια νικούσε καθημερινά τον καρκίνο (mp3 & photos)
Δάνια Γλίτζου: Επί 13 χρόνια νικούσε καθημερινά τον καρκίνο (mp3 & photos)
16.05.2018 | 20:17

Δάνια Γλίτζου: Επί 13 χρόνια νικούσε καθημερινά τον καρκίνο (mp3 & photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος
Loading...

Τα λόγια περισσεύουν μπροστά στο μεγαλείο δύναμης και ψυχής των αγωνιστών της ζωής. Μια τέτοια αγωνίστρια ήταν και η Δάνια Γλίτζου από τη Λήμνο, που «έφυγε» τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Η 33χρονη Δάνια διαγνώστηκε πριν από 13 χρόνια με καρκίνο. Μέχρι και την τελευταία στιγμή της ζωής της όχι μόνο δεν έπαψε να μάχεται με σθένος, αλλά ήταν εκείνη που διοχέτευε θάρρος τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι στέκονταν στο πλάι της άγρυπνοι φρουροί.

Για αυτή της δύναμη θέλησε να μιλήσει στον FM 100 ο σύζυγός της Άρης. Σκοπός του συνοδοιπόρου της Δάνιας μόνο ένας: να μεταφέρει το μήνυμα ότι η ασθένεια μπορεί να νικηθεί και πως η πυγμή αλλά και η αξιοπρέπεια της αγαπημένης του, μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για όλους εκείνους που έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τις δυσκολίες της ζωής.

Ακούστε την εξομολόγησή του στη Δέσποινα Βασιλειάδου.

* Οι φωτογραφίες που ακολουθούν προέρχονται από το προσωπικό αρχείο του Άρη. Τον ευχαριστούμε πολύ που μας τις παραχώρησε για τις ανάγκες του αφιερώματος στη Δάνια.

dan 1

dan 3

dan2

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018