Με όλα αυτά τα προϊόντα αναβιώνει πλέον ο «σιτοβολώνας του Αιγαίου – The Aegean breadbasket» όπως αποκαλούνταν κάποτε η Λήμνος για την πληθώρα και τη μοναδικότητα των προϊόντων της.
Με σκοπό την προώθηση των οσπρίων της Λήμνου, το Τ.Ε.Τ.Δ. καλεί τους παραγωγούς – επιχειρηματίες που παράγουν συσκευασμένα, τοπικά όσπρια να έρθουν σε επαφή με το Τμήμα για να συμμετέχουν, εάν επιθυμούν, στη σχετική εκδήλωση που θα οργανώσει σύντομα με τίτλο: «ΟΣΠΡΙΑ: Ο κρυμμένος θησαυρός της ΛΗΜΝΟΥ».
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά μέχρι τις 9 Μαΐου με την γραμματεία του Τμήματος: Υπ’ Όψιν κας Αθανασίας Σπηλιοπούλου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Τηλ.22540 83015