Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αερογέφυρα σωτηρίας για 9χρονο αγόρι από τη Λήμνο
Αερογέφυρα σωτηρίας για 9χρονο αγόρι από τη Λήμνο
26.03.2018 | 09:45

Αερογέφυρα σωτηρίας για 9χρονο αγόρι από τη Λήμνο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος
Loading...

Γράφει ο Στρατής Σαμιώτης

Αερογέφυρα σωτηρίας στήθηκε την Παρασκευή για ένα 9χρονο αγόρι από την Λήμνο, το οποίο το έσωσαν κυριολεκτικά από του Χάρου τα δόντια οι χειρουργοί του Βοστάνειου στη Λέσβο, καθώς το παιδί μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση από το νησί μας.

Το αγοράκι είχε μεταφερθεί από τους γονείς του στο νοσοκομείο της Λήμνου έχοντας υποστεί ρήξη σκωληκοειδίτιδας και καθώς στο νοσοκομείο μας υπήρχε μόνο ένας επικουρικός χειρουργός, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μικρού ασθενούς αποφασίστηκε η μεταφορά του σε άλλο νοσοκομείο.

Επελέγη το Βοστάνειο, η χειρουργική κλινική του οποίου κλήθηκε να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση, καθώς όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το παιδί οι γιατροί διέγνωσαν περιτονίτιδα, πράγμα που σημαίνει πως κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε ήταν εξαιρετικά κρίσιμο για τη ζωή του.

Άμεσα το αγόρι εισήχθη στο χειρουργείο και υποβλήθηκε σε μία απόλυτα επιτυχημένη επέμβαση, ενώ συνέχιζε να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μυτιλήνης έχοντας δίπλα του τους δικούς του ανθρώπους, που εξέφραζαν τις θερμές τους ευχαριστίες στους χειρουργούς - σωτήρες του παιδιού τους.

Πηγή: nealesvou.gr

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018