Οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το έργο του διασώστη και του ασθενοφόρου, να πάρουν απλά μαθήματα Πρώτων Βοηθειών και να μάθουν πότε και πώς τηλεφωνούμε στο ΕΚΑΒ.
Η παραστατικότητα, τα φανταστικά σενάρια και η βιωματική προσέγγιση που χρησιμοποίησαν στην παρουσίασή τους οι διασώστες εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους.
Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Προϊσταμένη του σχολείου Μαρίνα Ράλλη, αναφέρεται: «Νήπια κι εκπαιδευτικοί ευχαριστούμε ολόψυχα τους διασώστες κκ Χρήστο Ολτούμη, Δημήτρη Ντάκουλα και Γιώργο Θεοχάρη για την αξέχαστη εμπειρία που μας χάρισαν. Ευχόμαστε ο Θεός να τους χαρίζει υγεία και δύναμη για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην κοινωνία με την αγάπη και τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει».




























