Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Βραβεύονται οι Πανελληνιονίκες στίβου 2017 της Λήμνου και της Λέσβου
Βραβεύονται οι Πανελληνιονίκες στίβου 2017 της Λήμνου και της Λέσβου
13.03.2018 | 18:04

Βραβεύονται οι Πανελληνιονίκες στίβου 2017 της Λήμνου και της Λέσβου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος
Loading...

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου διοργανώνουν Τιμητική Εκδήλωση Βραβεύσεων των τριών πρώτων Πανελληνιονικών Αθλητών – Αθλητριών Στίβου της Λέσβου και Λήμνου που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους κατά την αγωνιστική περίοδο 2017, καθώς και των προπονητών τους.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν τα τρία πρώτα σωματεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου σύμφωνα με την αγωνιστική αξιολόγηση έτους 2017, τα ακριτικά σωματεία της Λήμνου, μέλη του Συνδέσμου Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Λέσβου, αλλά και άτομα, φορείς, ομάδες, αθλητικογράφοι και χορηγοί, για τη μέχρι τώρα βοήθεια, προσφορά και στήριξή τους στον Κλασικό Αθλητισμό του τόπου.  

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων των Κεντρικών Λυκείων Μυτιλήνης.

Στη σχετική πρόσκληση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ αναφέρεται: «Σας προσκαλούμε στην γιορτή που γίνεται για την επιβράβευση των προσπαθειών των αθλητών και αθλητριών μας, αλλά και όλων όσων συμβάλουν τα μέγιστα για την πρόοδο του κλασικού αθλητισμού και είναι κοντά μας».

 

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018