Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αίτημα της Δ.Κ Μύρινας στον ΟΕΠΑ για Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο : «Χριστού τη θεία Γέννηση»

banner roots

Αίτημα της Δ.Κ Μύρινας στον ΟΕΠΑ για  Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο : «Χριστού τη θεία Γέννηση»
14.11.2017 | 13:05

Αίτημα της Δ.Κ Μύρινας στον ΟΕΠΑ για Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο : «Χριστού τη θεία Γέννηση»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Αίτημα προς έγκριση κατέθεσε στον ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου, η Δημοτική Κοινότητα Μύρινας προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες για τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της πόλης με τίτλο «Χριστού τη θεία Γέννηση».

Το αίτημα που κατατέθηκε αναφέρει:

« Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Κοινότητα μας προγραμματίζει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους η οποία σκοπεύουμε να πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου 2017 στη Πλατεία Υψιπύλης .Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει το καθιερωμένο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης μας, κάλαντα και τραγούδια, αναβίωση εθίμων, παραδοσιακούς χορούς και δρώμενα που συνάδουν στην περίσταση, σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Μύρινας.

Με την πραγματοποίηση της παραπάνω εορταστικής εκδήλωσης η Κοινότητα μας αποσκοπεί αφενός μεν να προσφέρει στον κόσμο ψυχαγωγία και διασκέδαση μέσα στο πλαίσιο των εορταστικών ημερών, αφετέρου δε να υποστηρίξει και την αγοραστική κίνηση στην αγορά της πόλης μας, μιας και η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Μύρινας.

Για να μπορέσει η Κοινότητα μας να ανταπεξέλθει στις «απαιτήσεις» της παραπάνω εκδήλωσης, η οποία κάθε χρόνο συγκεντρώνει πλήθος συμπολιτών μας και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις παρακαλούμε να μας διατεθούν από τον Οργανισμό σας τα παρακάτω:

1. Η Χορωδία και τα μουσικά σύνολα του Δήμου Λήμνου.
2. Ηχητική υποστήριξη ανάλογη με αυτή των προηγούμενων ετών.
3. Το ποσό των 500 ευρώ για την κατασκευή και στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της Μύρινας(προμήθεια γιρλάντας εξωτερικού χώρου 100 μέτρων απαραίτητης για να φτιαχτεί το δέντρο, υλικά κατασκευής, στολίδια, φωτισμός κ.λ.π.)
4. Το ποσό των 50 ευρώ για την διαφήμιση της εκδήλωσης.

ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι:
Τα προηγούμενα έτη δεν μας διατέθηκε απολύτως κανένα ποσό για την κατασκευή του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, ούτε καν για τη διαφήμιση.

Με προσωπική εργασία, αλλά και έξοδα που επιβάρυναν τα μέλη του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας προσπαθήσαμε να στήσουμε τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Στη προσπάθειά μας βοήθησε και πλήθος εθελοντών. Αντιλαμβάνεστε όμως ότι αυτό δεν μπορεί να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο!

Είναι αυτονόητο ότι η πόλη μας και πρωτεύουσα του νησιού μας δικαιούται κάτι πολύ περισσότερο πέρα από τις εθελοντικές προσφορές των μελών του συμβουλίου μας ώστε να μη περιοριστούμε ξανά σε φτωχές ιδιοκατασκευές ( βαμμένο ξερόκλαδο από «ασλάνη»), αλλά σε κάτι ανάλογο με αυτό που συμβολίζει η πόλη μας για το νησί μας.

Θα παρακαλούσαμε πολύ το αίτημα μας, αλλά και οποιοδήποτε αίτημα που αφορά στη πόλη μας ,το συμβούλιο του οργανισμού σας να το εξετάζει κάτω απ το πρίσμα ότι η Δημοτική Κοινότητα Μύρινας αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του Δήμου Λήμνου και να μην εξετάζεται ισότιμα με αιτήματα άλλων φορέων, όπως μέχρι σήμερα έχουμε διαπιστώσει.

Ο Οργανισμός σας θα αναφέρεται σε όλο το διαφημιστικό υλικό ως ο βασικός υποστηρικτής της εκδήλωσης.
Παρακαλούμε πολύ προκειμένου να δρομολογήσουμε τις εργασίες για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης να μας απαντήσετε εγγράφως στο αίτημα μας μέχρι τις 20-11-2017».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel