Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Ανακοινώθηκε η ίδρυση της «Αθλητικής Ακαδημίας Π. Μπούμπουρα»

banner roots

Λήμνος: Ανακοινώθηκε η ίδρυση της «Αθλητικής Ακαδημίας Π. Μπούμπουρα»
26.10.2017 | 18:28

Λήμνος: Ανακοινώθηκε η ίδρυση της «Αθλητικής Ακαδημίας Π. Μπούμπουρα»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Καινούργια πνοή στην καλλιέργεια της αθλητικής παιδείας των νέων της Λήμνου αναμένεται να δώσει η «Αθλητική Ακαδημία Π. Μπούμπουρα», που θα δημιουργηθεί στη Λήμνο με τη στήριξη του Προέδρου του Ιδρύματος Μπούμπουρα, Παντελή Μπούμπουρα, και του Προέδρου του Ιδρύματος Π. Φασούλα, Παναγιώτη Φασούλα, σε συνεργασία με τον Δήμο Λήμνου.

Η επίσημη ανακοίνωση τη ίδρυσης της Ακαδημίας πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς», παρουσία του κ. Μπούμπουρα, του κ. Φασούλα και του Δημάρχου Λήμνου, κ. Δημήτρη Μαρινάκη.

Εκ μέρους του Ιδρύματος Μπούμπουρα, παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο Αντιπρόεδρος κ. Σπύρος Μπούμπουρας, ενώ εκ μέρους του Ιδρύματος Π. Φασούλα ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιάννης Γιαννάκης και ο υπεύθυνος του Αθλητικού Προγράμματος κ. Βασίλης Ντάκουλας. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η εκπρόσωπος Τύπου του Ιδρύματος Μπούμπουρα, κ. Μάγδα Τσέγκου.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Λήμνου ευχαρίστησε τα δύο Ιδρύματα για την πρωτοβουλία αυτή και σημείωσε ότι ο Δήμος στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιου είδους προσπάθειες.

Ο κ. Μπούμπουρας, από την πλευρά του, είπε ότι η Αθλητική Ακαδημία δεν θα είναι απλά μία ακαδημία μπάσκετ και τόνισε τη σημασία της συνεργασίας με το Ίδρυμα Φασούλα, ενώ ο κ. Φασούλας υπογράμμισε το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν τέτοιες πρωτοβουλίες σε απομακρυσμένα από το κέντρο νησιά.

Στη συνέχεια, τα παιδιά που βρέθηκαν στην εκδήλωση πέρασαν στο παρκέ και έπαιξαν μπάσκετ με την καθοδήγηση του κ. Φασούλα και του κ. Ντάκουλα, ενώ μετά το τέλος του παιχνιδιού συμπλήρωσαν φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να εγγραφούν στην Ακαδημία.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το