Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κέντρο Ελληνικού Τουρισμού στην Ουκρανία με πρωτοβουλία Μπούμπουρα
Κέντρο Ελληνικού Τουρισμού στην Ουκρανία με πρωτοβουλία Μπούμπουρα
05.10.2017 | 19:29

Κέντρο Ελληνικού Τουρισμού στην Ουκρανία με πρωτοβουλία Μπούμπουρα

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Για πρώτη φορά οι Ουκρανοί πολίτες έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πλήρη, σαφή και δίχως χρέωση απάντηση στα ουκρανικά, για τα εν Ελλάδι τουριστικά τεκταινόμενα στο νεοϊδρυθέν Κέντρο Ελληνικού Τουρισμού στην Ουκρανία.

Το Κέντρο ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Ίδρυμα Μπούμπουρα» και προσωπικά του Έλληνα επιχειρηματία, Παντελή Μπούμπουρα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και έχει ως στόχο την προβολή της Ελλάδας στην Ουκρανία, ως ενός κορυφαίου τουριστικού προορισμού.

«Η Ελλάδα είναι ένας προορισμός όνειρο για κάθε άνθρωπο. Η χώρα του ήλιου. Η χώρα του απέραντου γαλάζιου. Η χώρα της φυσικής ομορφιάς που καμία λέξη δεν μπορεί να την περιγράψει. Η μικρή αλλά υπέροχη χώρα της Μεσογείου, η Ελλάδα έχει φανατικούς λάτρεις από κάθε μέρος του πλανήτη. Είναι ο τόπος που απλόχερα προσφέρει στον επισκέπτη της όχι μόνο υπέροχες εικόνες για να θυμάται, αλλά την ασύγκριτη ελληνική φιλοξενία, τη μοναδική σε γεύση μεσογειακή διατροφή και χιλιάδες προορισμούς για κάθε τουρίστα. Όχι μόνο για εκείνον που αγαπά τη θάλασσα και τον ήλιο, αλλά και για όσους λατρεύουν τις αθλητικές δραστηριότητες και τις εκδρομές σε μικρά, πανέμορφα γραφικά χωριά στους πρόποδες των βουνών. Ο στόχος του Κέντρου Ελληνικού Τουρισμού είναι να γνωρίσουν οι Ουκρανοί μια δική τους Ελλάδα, όχι όπως τη γνωρίζουν όλοι, αλλά όπως θα ήθελε να τη γνωρίσει ο ίδιος, γιατί η Ελλάδα εκ των πραγμάτων - τα έχει όλα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η παρουσίαση του Κέντρου Ελληνικού Τουρισμού γίνεται στο πλαίσιο της 24ης Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης «Ουκρανία», που πραγματοποιείται από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου στο Κίεβο, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα ΕΟΤ, Κωνσταντίνου Τσέγα, της εκπροσώπου του Υπουργείου Τουρισμού της Ελλάδας, Μαρίας Καλλίτση, μελών της Διοικητικής Επιτροπής του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, τουριστικών οργανισμών και εταιρειών και των δύο χωρών, οι οποίοι θεωρούν ότι η ίδρυση του Κέντρου αποτελεί ορόσημο στην περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018