Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Gym Park απέκτησε το Μούδρο | Γυμναστική με θέα το λιμάνι του χωριού (photos)

the roots web banners 06

Gym Park απέκτησε το Μούδρο | Γυμναστική με θέα το λιμάνι του χωριού (photos)
16.08.2017 | 13:18

Gym Park απέκτησε το Μούδρο | Γυμναστική με θέα το λιμάνι του χωριού (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Γυμναστική με θέα τη θάλασσα, μπορούν να απολαύσουν πια οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Μούδρου, αφού στο πάρκο που φιλοξενεί την παιδική χαρά του χωριού, έχουν τοποθετηθεί κατάλληλα όργανα εκγύμνασης.

«Χωρίς ωράριο, χωρίς συνδρομή. Όλα είναι ελεύθερα. Αυτή είναι η ουσία του ανοιχτού γυμναστηρίου» υπογραμμίζει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Gym Park Μάκης Βαλλιανάτος. Στα Gym Park θα βρεις τουλάχιστον δέκα όργανα γυμναστικής, σχεδιασμένα ώστε να εξυπηρετούν όλες τις μυϊκές ομάδες. «Μπορεί κάποιος να βρει από ποδήλατο και όργανα αερόβιας άθλησης μέχρι όργανα έλξεως και πιέσεων ώμων για τους δικέφαλους, την ωμοπλάτη και τη μέση. Ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκγύμνασης».

Δεν υπάρχουν γυμναστές. Τα κάνεις όλα μόνος σου. «Αυτή είναι η λογική του υπαίθριου γυμναστηρίου. Σε κάθε όργανο υπάρχουν οδηγίες χρήσης και πληροφορίες για το ποια μυϊκή ομάδα γυμνάζει. Σύντομα, μάλιστα, η ιστοσελίδα της εταιρείας θα προσφέρει ένα πρόγραμμα στο οποίο ο αθλούμενος θα εισάγει προσωπικά στοιχεία σε σχέση με το σωματότυπό του και βάσει αυτού θα του προτείνεται ένα πρόγραμμα εκγύμνασης».

Τα υπαίθρια δεν χρειάζονται συνδρομή αλλά ούτε και ιατρικές εξετάσεις.«Καθένας αθλείται με δική του ευθύνη. Στην είσοδο κάθε πάρκου υπάρχουν οδηγίες για το ποιοι επιτρέπεται και ποιοι δεν επιτρέπεται να γυμναστούν. Αυτά τα όργανα δεν καταπονούν τους μύες. Ο αθλούμενος ως βάρος σηκώνει το ίδιο του το σώμα. Όποιος είναι σε θέση να περπατήσει είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει αυτά τα όργανα». Η άθληση στο ύπαιθρο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Τα όργανα έχουν εγγύηση από 1 έως 16 μήνες και η Gym Park αναλαμβάνει τη συντήρηση ακόμα και μετά το τέλος της εγγύησης. Προς το παρόν ο μεγαλύτερος πελάτης της Gym Park είναι η τοπική αυτοδιοίκηση. «Ο δήμος με χαμηλό κόστος προσφέρει άθληση και οι πολίτες μπορούν με τη σειρά τους να αθληθούν και να κοινωνικοποιηθούν».

Δωρεάν γυμναστική για όλες τις ηλικίες και ώρες, αρκεί να μην ξεχάσεις το αντηλιακό...

20945580 10213833743547429 953498596 o

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel