Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Ματιές στον Άνθρωπο»: Έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Παππά στην Αποθήκη της Λήμνου
perifereia aigaiou

ikteo limnou
«Ματιές στον Άνθρωπο»: Έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Παππά στην Αποθήκη της Λήμνου
04.08.2017 | 21:14

«Ματιές στον Άνθρωπο»: Έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Παππά στην Αποθήκη της Λήμνου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ο εικαστικός, Γιώργος Παππάς, παρουσιάζει στην Αποθήκη της Λήμνου την πρώτη ατομική του έκθεση με τίτλο «Ματιές στον Άνθρωπο».

Τα έργα χωρίζονται σε δυο ενότητες που προέρχονται απο την καθημερινότητα. Η πρώτη ενότητα έχει τίτλο «Καμπύλες» και η δεύτερη ενότητα έχει τίτλο «Ηλετρονικά Μέσα Επικοινωνίας». Ο επισκέπτης που θα περιηγηθεί στην έκθεση θα δει έργα με παστέλ και λάδια σε χαρτι και καμβά, τα οποία όχι μόνο είναι ενδιαφέροντα οπτικά, αλλά θα τον κάνουν να αναρωτηθεί και να συλλογιστεί για αυτά τα θέματα και πώς μας επηρεάζουν στη ζωή μας.

Ο Γιώργος Παππάς είναι απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών στο Παρίσι (1971) και διπλωματούχος Αρχιτέκτων. Το 1974 δημιούργησε, ως ελεύθερος επαγγελματίας, το αρχιτεκτονικό του γραφείο στο Παρίσι, όπου έως το 2005 ασχολήθηκε με την σχεδίαση κατοικιών, σχολείων, κολλεγίων, θεάτρων, δημόσιων κοινωφελών κτιρίων, γηροκομείων κλπ. Δίδαξε, επίσης, στην Αρχιτεκτονική, στη Σχολή Καλών Τεχνών του Παρισιού, από το 1974 έως το 1978. Έχει καταξιωθεί και τιμηθεί για τις εργασίες του με βραβεία, δημοσιεύσεις, καθώς έχει λάβει και τον τίτλο του Ιππότη του Τάγματος του Ακαδημαϊκού Φοίνικα από το Γαλλικό κράτος. Ασχολήθηκε από την αρχή της καριέρας του με τη ζωγραφική, λόγω φόρτου δουλειάς κυρίως τις περιόδους διακοπών, και με θέματα εμπνευσμένα από αυτές. Από το 1991 έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στη Γαλλία και Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, θα διοργανωθούν εκδηλώσεις γύρω απο τη θεματολογία της έκθεσης, από τον Πέτρο Κεχαγιά (MSc Ψυχολόγος / Ψυχοθεραπευτής) και την Ειρήνη Βότση (MSc Διατροφολόγος / Διαιτολόγος).

Η έκθεση «Ματιές στον Άνθρωπο» θα διαρκέσει από τις 12 μέχρι και τις 26 Αυγούστου 2017. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο, 12 Αυγούστου στις 20:00.

Facebook: https://www.facebook.com/ApothikiLimnos/

Website: http://www.apothiki-limnos.com/

2a LA JOIE DU JEU

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018