Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ξεκίνησε η αποκατάσταση των παραλιών της Λήμνου που κατέστρεψε η «Μέδουσα»
ikteo limnou
Ξεκίνησε η αποκατάσταση των παραλιών της Λήμνου που κατέστρεψε η «Μέδουσα»
20.07.2017 | 11:37

Ξεκίνησε η αποκατάσταση των παραλιών της Λήμνου που κατέστρεψε η «Μέδουσα»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Πολλές ήταν οι ζημιές που προκλήθηκαν από τη θεομηνία που έπληξε τη Λήμνο τις προηγούμενες ημέρες, με τα συνεργεία του Δήμου από την πρώτη μέρα να εργάζονται για την αποκατάσταση τους.

Η «Μέδουσα» στο πέρασμα της, κατέστρεψε και οργανωμένες παραλίες που βρίσκονται στα όρια του παλιού Δήμου Μύρινας, όπως την παραλία του Πλατύ αλλά και του Ρωμέικου Γιαλού.

Ο Αντιδήμαρχος Λήμνου, Νίκος Μοσχάκης, φιλοξενούμενος στην εκπομπή του FM 100 «Έχουμε Θέμα» μίλησε για τις ζημιές που σημειώθηκαν αλλά και τις ενέργειες που ο Δήμος πραγματοποιεί για την αποκατάσταση του.

Αυτό όμως που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση, είναι οι βανδαλισμοί που έγιναν από ομάδα νέων, σε κοινόχρηστες ομπρέλες που είχαν τοποθετηθεί στην παραλία του Ρωμείκου Γιαλού, με τον κ. Μοσχάκη να ζητά τη συνδρομή των πολιτών, προκειμένου τα φαινόμενα αυτά να σταματήσουν.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος, η ομάδα αυτή των νέων, το βράδυ της 17 Ιουλίου, έσπασαν τα κοντάρια από 3 ξύλινες ομπρέλες αλλά και μια ξύλινη βάση από την παιδική χαρά που βρίσκεται στην περιοχή.

Ζήτησε λοιπόν από τους κατοίκους που τυχόν στο μέλλον, γίνουν μάρτυρες τέτοιων περιστατικών να ενημερώσουν άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα της Μύρινας και το Δήμο Λήμνου.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018