Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Λαϊκή Συσπείρωση Λήμνου για τη λειτουργία του Βιολογικού σε Κάσπακα και Κορνό

the roots web banners 06

Η Λαϊκή Συσπείρωση Λήμνου για τη λειτουργία του Βιολογικού σε Κάσπακα και Κορνό
25.04.2017 | 09:21

Η Λαϊκή Συσπείρωση Λήμνου για τη λειτουργία του Βιολογικού σε Κάσπακα και Κορνό

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ανακοίνωση εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Λήμνου με αφορμή τη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού στο χωριό του Κάσπακα, του Κορνού και του στρατοπέδου της περιοχής, καλώντας παράλληλα τους κατοίκους να συνεχίσουν τις διεκδικήσεις για την επέκταση του στον οικισμό του Αη Γιάννη και για τη δημιουργία και λειτουργία Φράγματος.

«Μετά από πάνω από 20 χρόνια αγώνες και παρεμβάσεις της Κοινότητας και των κατοίκων του Κάσπακα, λειτούργησε επιτέλους ο Βιολογικός Καθαρισμός Κάσπακα – Στρατοπέδου – Κορνού.

Καλούμε του κατοίκους του Κάσπακα να συνεχίσουν τις διεκδικήσεις τόσο για τη δημιουργία και λειτουργία Βιολογικού Καθαρισμού και στον οικισμό του Αη Γιάννη, όσο και για τη δημιουργία και λειτουργία του Φράγματος που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες ύδρευσης και άρδευσης όχι μόνο των κατοίκων του Κάσπακα, αλλά και της Μύρινας».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel