Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τέλη Μαΐου η ανακοίνωση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων Λήμνος - Αλεξανδρούπολη

the roots web banners 06

Τέλη Μαΐου η ανακοίνωση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων Λήμνος - Αλεξανδρούπολη
22.03.2017 | 11:09

Τέλη Μαΐου η ανακοίνωση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων Λήμνος - Αλεξανδρούπολη

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Την ακτοπλοϊκή γραμμή Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη – Λήμνος – Λαύριο και Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη – Λήμνος – Λέσβος, θα εξυπηρετήσει το φετινό καλοκαίρι όπως είναι ήδη γνωστό η εταιρεία SAOS FERRIES.

Με βάση τον αρχικό προγραμματισμό, τα δρομολόγια αναμένεται να ξεκινήσουν στις 16 Ιούνιου, με την επιδότηση να είναι ύψους 42.000 € ανά δρομολόγιο.

Το δρομολόγιο θα εκτελείται μία φορά την εβδομάδα το τρίμηνο Ιουνίου, Ιουλίου και Αυγούστου.

Όπως πληροφορηθήκαμε σήμερα, την ανακοίνωση για τις ημέρες και ώρες της εκτέλεσης των δρομολογίων η εταιρεία αναμένεται να την πραγματοποιήσει τέλη Μαΐου, όποτε και αναμένεται η απόκτηση των δύο νεότευκτων ταχύπλοων σκαφών που θα προστεθούν στον στόλο του ομίλου.

Δεδομένης της έναρξης του σχεδιασμού τους ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2015, η διοίκηση της εταιρείας εκτιμά πως τα δύο σκάφη, μήκους 25 μέτρων και πλάτους επτά μέτρων, με μέγιστη και υπηρεσιακή ταχύτητα 32 και 29 κόμβων και δυνατότητα μεταφοράς 120 επιβατών έκαστο (πέραν του πληρώματός τους), θα παραδοθούν στον όμιλο έτοιμα για δρομολόγηση, με τα απαιτούμενα πιστοποιητικά ναυσιπλοΐας, το πρώτο στο τέλος Απριλίου και το δεύτερο στο τέλος Μαΐου του 2017.

Για την ώρα όμως η εταιρεία κρατά επτασφράγιστο μυστικό, αν τα πλοία αυτά θα δρομολογηθούν στη συγκεκριμένη γραμμή, ή αν θα δρομολογηθούν για την εξυπηρέτηση άλλων προορισμών.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το