Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αλιεία αχινών στη Λήμνο: Ανακοίνωση από Επαρχείο και Λιμεναρχείο για το τι θα ισχύσει φέτος

the roots web banners 06

Αλιεία αχινών στη Λήμνο: Ανακοίνωση από Επαρχείο και Λιμεναρχείο για το τι θα ισχύσει φέτος
10.02.2017 | 12:56

Αλιεία αχινών στη Λήμνο: Ανακοίνωση από Επαρχείο και Λιμεναρχείο για το τι θα ισχύσει φέτος

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το όριο αχινών που μπορούν να αλιεύσουν αλλά και τις διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθήσουν τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι ερασιτέχνες αλιείς της Λήμνου ανακοίνωσαν η Λιμενική Αρχή και το Επαρχείο Λήμνου.

Η ανακοίνωση του Επαρχείου Λήμνου αναφέρει:

«Το Γραφείο Αλιείας της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου ενημερώνει τους επαγγελματίες αλιείς της Λήμνου & του Αγίου Ευστρατίου που επιθυμούν να εκδώσουν ή να ανανεώσουν την ΕΤΗΣΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΛΙΕΥΣΗΣ ΑΧΙΝΩΝ για το 2017, να προσέρχονται στην Υπηρεσία μας κατά τις εργάσιμες ημέρες, εκτός Τετάρτης, από 09:00 μέχρι 13:30, προσκομίζοντας την ΑΔΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ , ιδιοκτησίας τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η αλίευση ΑΧΙΝΏΝ υπόκειται σε έλεγχο τόσο για τις περιόδους που διενεργείται, όσο και για τον επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων ανά ημέρα αλίευσης και μόνο με την απαιτούμενη ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΛΙΕΙΑΣ από την αρμόδια υπηρεσία Αλιείας Λέσβου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με το τηλέφωνο του Γραφείου Αλιείας Λήμνου , 22543-51251 κατά τις προαναφερόμενες ημέρες και ώρες».

Η ανακοίνωση της Λιμενικής Αρχής αναφέρει:

axinoi

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel