Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Φοιτητικός Σύλλογος και Λιμεναρχείο Λήμνου ανοίγουν τα χαρτιά τους στον FM 100
Φοιτητικός Σύλλογος και Λιμεναρχείο Λήμνου ανοίγουν τα χαρτιά τους στον FM 100
11.01.2017 | 12:11

Φοιτητικός Σύλλογος και Λιμεναρχείο Λήμνου ανοίγουν τα χαρτιά τους στον FM 100

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την αντίθεση του με τα σχόλια που γράφτηκαν και ειπώθηκαν για την υπόθεση με την ταλαιπωρία που υπέστησαν φοιτητές στο λιμάνι της Μύρινας, εξέφρασε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Φοιτητικού Συλλόγου.

Η επιστολή που λάβαμε αναφέρει:

«Τις προηγούμενες μέρες δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα σχετικά με τους Φοιτητές και την ταλαιπωρία που υπέστησαν με την μεταφορά τους από το λιμάνι στο κέντρο της πόλης.

Μέσα σε όλη αυτή την αναταραχή, ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά και μέσα σε όλα, ακόμα και προσβολές απέναντι στις οικογένειες συνανθρώπων μας.

Δεν μας εκφράζει κάτι τέτοιο και το καταδικάζουμε.
Τονίζουμε ότι για το μόνο λόγο που αναφέραμε το θέμα είναι για να μην ταλαιπωρηθούν άλλοι άνθρωποι ούτε να θίξουμε ούτε να καταδικάσουμε κανέναν.

Το θέμα ξεκινάει και τελειώνει, όπως όλοι ξέρουμε στην παντελή έλλειψη του κρατικού μηχανισμού απέναντι σε όλες τις περιπτώσεις. Ήρθαμε σε επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς και συζητήσαμε το θέμα.

Ευχαριστούμε ξανά όσους βοήθησαν εκείνες τις δύσκολες ώρες, από τους φορείς του νησιού μέχρι απλούς πολίτες. Ζητούμε συγγνώμη, αν κάποιος προσβλήθηκε από όλη αυτή την κατάσταση.

Κλείνοντας, όπως αναφέρουμε συχνά και αναφέρθηκε και στη συγκέντρωση του ΦΠΑ, πρώτος μας στόχος για να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια είναι η ενότητα ανάμεσα σε όλους μας. Σε τέτοιες συνθήκες χρειάζεται περισσότερο από ποτέ!

Με εκτίμηση, τοΔ Σ του Φοιτητικού Συλλόγου Λήμνου».

O FM 100 όμως μετά από επικοινωνία με τη Λιμενική Αρχή της Λήμνου παρουσιάζει τη θέση της άλλης πλευράς, η οποία δεν έχει κανένα κοινό σημείο.

Σύμφωνα με το Λιμενικό , φοιτήτρια πλησίασε άνδρα του Λιμενικού που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο λιμάνι και του ζήτησε τη μεταφορά της σε κεντρικό σημείο της πόλης, αφού όπως του ανέφερε δεν υπήρχε ούτε λεωφορείο ούτε ταξί.

Ο λιμενικός της απάντησε ότι θα της βρει μέσο για τη μεταφορά της και εκείνη την ώρα ενημερώθηκε από τη φοιτήτρια ότι δεν είναι μόνη της και είναι με άλλα 10 άτομα συμφοιτητές της.

Όταν το πληροφορήθηκε αυτό, ο λιμενικός αμέσως άνοιξε την αίθουσα αναμονής του λιμανιού προκειμένου να περιμένουν οι φοιτητές εκεί και εντός πέντε λεπτών, όπως χαρακτηρίστηκα ανέφεραν στο σταθμό μας από τη Λιμενική Αρχή Λήμνου, η μεταφορά των φοιτητών σε κεντρικό σημείο της Μύρινας, πραγματοποιήθηκε με οχήματα άλλης υπηρεσίας.

Επίσης, με όχημα της υπηρεσίας του Λιμενικού και χωρίς αυτό να προβλέπεται μεταφέρθηκαν στην πόλη της Μύρινας το ίδιο βράδυ και 3 ακόμη επιβάτες του πλοίου που δεν είχαν τρόπο να μετακινηθούν, οι οποίοι μάλιστα ευχαρίστησαν τους άντρες του λιμενικού για την προθυμία και την εξυπηρέτηση τους.

 

gunaika banner new

youtube channel

Ποια η άποψη σας για τους ισχυρισμούς του Αρτέμη Σώρρα περί των 600 δις;

Τον πιστεύω, ισχύουν οι ισχυρισμοί του(4.2%)
Δεν τον πιστεύω, είναι όλα ψέματα(95.8%)
Δεν τον γνωρίζω(0%)
Συνολικές ψήφοι: 24
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Φεβρουαρίου 10, 2017