Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται κύμα χιονιά στη Λήμνο (χάρτης)
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται κύμα χιονιά στη Λήμνο (χάρτης)
26.12.2016 | 16:41

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται κύμα χιονιά στη Λήμνο (χάρτης)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στα λευκά αναμένεται να ντυθεί η Λήμνος λίγο πριν την εκπνοή του 2016, σύμφωνα με την πρόβλεψη του μετεωρολόγου, Σάκη Αρναούτογλου.

Ο γνωστός μετεωρολόγος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook χάρτη με τις περιοχές που θα επηρεαστούν από το κύμα χιονιά που θα κάνει την εμφάνισή του το διήμερο Πέμπτη - Παρασκευή, αλλά και με τα ενδεικτικά ύψη χιονιού που θα πέσουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Αρναούτογλου έγραψε:

Χρονια πολλά φίλες και φιλοι!

Δυναμική η εμφάνιση του χιονιά κυρίως από την Πέμπτη στα ανατολικά και νότια!

Κύμα ψύχους με ήλιο και πολύ τοπικές ασθενείς χιονοπτώσεις στα δυτικά και βόρεια και πυκνές χιονοπτώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και στα νησιά του Αιγαίου αλλά ακόμα και περιοχές με πολύ χαμηλά υψόμετρα της Κρήτης σε συνδυασμό με σφοδρούς ανέμους (χιονοθύελλες) αναμένεται κυρίως από την Πέμπτη και κατά τόπους έως και το Σάββατο.

Έντονες δείχνουν με τα σημερινά στοιχεία οι χιονοπτώσεις κυρίως την Πέμπτη και πιθανώς και την Παρασκευή στις περισσότερες περιοχές και της Αττικής σε συνδυασμό επίσης με σφοδρούς κατά διαστήματα ανέμους!

(Δείτε στην εικόνα τα ενδεικτικά ύψη χιονιού που αναμένεται να πέσουν κατά τη διάρκεια του διημέρου Πέμπτη- Παρασκευή στις παραπάνω περιοχές)

Όσοι πρόκειται να μετακινηθούν με το αυτοκίνητο κυρίως το διήμερο Πέμπτη - Παρασκευή αλλά και γενικότερα οι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών που δείχνουν να επηρεάζονται περισσότερο από τον επικείμενο χιονιά παρακαλούνται να ενημερώνονται τακτικά για τον καιρό για τυχόν αλλαγές που ίσως προκύψουν!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτολγου