Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Οικογένεια Νταλαμπίρα : «Καλό ταξίδι. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας»
Οικογένεια Νταλαμπίρα : «Καλό ταξίδι. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας»
19.12.2016 | 13:02

Οικογένεια Νταλαμπίρα : «Καλό ταξίδι. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Επιστολή με την οποία θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσους συμπαραστάθηκαν στο πένθος τους, μετά το χαμό του Τηλέμαχου Νταλαμπίρα, εξέδωσαν η σύζυγος και τα παιδιά του.

Η επιστολή αναφέρει:

«Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους όσους που με την παρουσία τους, τα λόγια τους και τις σκέψεις τους, μας συμπαραστάθηκαν στο βαρύτατο πένθος, για την πρόωρη απώλεια του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα.

Τα συναισθήματα αυτά, απαλύνουν τον αβάσταχτο πόνο μας και αποτελούν την καθολική αναγνώριση του ακέραιου χαρακτήρα του, καθώς και της αγάπης για την οικογένεια του και τους συνανθρώπους του. Ο πατέρας μας, αν και έφυγε από κοντά μας, τόσο πρόωρα και άδικα άφησε πίσω του παρακαταθήκη το χαμόγελό του, την αγάπη του για τη ζωή και την οικογένεια του, την ανθρωπιά του, τη διάθεση για δημιουργία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Λήμνου κ. Δημήτριο Μαρινάκη, τον Έπαρχο του νησιού μας κ. Ευάγγελο Γιαρμαδούρο, τον Λιμενάρχη κ. Γεώργιο Αρβανίτη αλλά και το προσωπικό του σκάφους του Λιμενικού Σώματος, καθώς λόγω της απεργίας της ΠΝΟ ήταν αδύνατη η μεταφορά του πατέρα μας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο στην τελευταία του κατοικία.

Επίσης τον Αντιδήμαρχο κ. Νικόλαο Μοσχάκη, ο οποίος μεσολάβησε και σε συνεργασία με τον κ. Ιωάννη Παπαγιαννίδη για να βρεθεί ΜΕΘ στην περιοχή της Αθήνας.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Η σύζυγος Ουρανία
Τα παιδιά του Αργύρης, Μιχάλης και Νάντια»

 

gunaika banner new

youtube channel

Ποια η άποψη σας για τους ισχυρισμούς του Αρτέμη Σώρρα περί των 600 δις;

Τον πιστεύω, ισχύουν οι ισχυρισμοί του(4.2%)
Δεν τον πιστεύω, είναι όλα ψέματα(95.8%)
Δεν τον γνωρίζω(0%)
Συνολικές ψήφοι: 24
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Φεβρουαρίου 10, 2017