Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συνεχίζεται η κόντρα Σηφουνάκη - Χατζηδιαμαντή

banner roots

Συνεχίζεται η κόντρα Σηφουνάκη - Χατζηδιαμαντή
07.02.2013 | 17:36

Συνεχίζεται η κόντρα Σηφουνάκη - Χατζηδιαμαντή

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Έγγραφη και ραδιοφωνική απάντηση έδωσε σήμερα ο Δήμαρχος Λήμνου Αντώνης Χατζηδιαμαντής, στις προχτεσινές βολές του βουλευτή Νίκου Σηφουνάκη.

Ο βουλευτής του Νομού, ενοχλημένος από τις πρόσφατες αναφορές του Δημάρχου στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, μιλώντας πρχτές Τρίτη στη ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού μας "Θέμα & Ανάθεμα", εξαπέλυσε βολές εναντίον του Αντώνη Χατζηδιαμαντή, αφήνοντας να διαφανεί η έντονη δυσφορία του.

Ο κ. Σηφουνάκης χαρακτήρισε "σωτήρα" τον κ. Χατζηδιαμαντή, υπεραμύνθηκε του έργου που έχει προσφέρει ο ίδιος στη Λήμνο, όλα τα χρόνια της βουλευτικής του παρουσίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Εγώ πάντοτε προσέφερα στον τόπο και δεν δούλευα για το προσωπικό μου γραφείο". Ενώ, διαμήνυσε, ότι αν προκληθεί, θα απαντήσει.

Σήμερα το πρωί στον ραδιοφωνικό αέρα του FM 100 o κ. Χατζηδιαμαντής απάντησε, στις βολες του κ. Σηφουνάκη, ενώ στο πνεύμα της ραδιοφωνικής απάντησης κινείται και η σχετική αναφορά του Δελτίου Τύπου, που εκδόθηκε σήμερα το πρωί, από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

 

Στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής, εκφράζοντας την ομόθυμη και ομόφωνη θέση του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οργανωτικής Επιτροπής Φορέων της Λήμνου επεσήμανε την απουσία των Κυβερνητικών Βουλευτών από κρίσιμες για το νησί διαδικασίες, όπως η συζήτηση της τροπολογίας για την μη κατάργηση της Δ.Ο.Υ. στη Βουλή.

Το πραγματικό αυτό γεγονός προκάλεσε αδικαιολόγητο εκνευρισμό και οδήγησε τον Βουλευτή κ. Ν. Σηφουνάκη σε προσωπική επίθεση εναντίον του Δημάρχου με επίκληση του δημιουργικού του παρελθόντος, το οποίο ασφαλώς κανείς δεν έχει διάθεση να μηδενίσει. Αυτό όμως δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για ολιγωρίες ή παραλήψεις του σήμερα ειδικά σε θέματα που αφορούν την ίδια την επιβίωση του νησιού.

Σε σχέση με τις προσωπικές αναφορές ο Δήμαρχος Λήμνου δήλωσε «Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν γιατί από τα 17 μου χρόνια εργαζόμουν συνεχώς για να ζήσω τον εαυτό μου και την οικογένεια μου. Η αγάπη για τη Λήμνο και η διάθεση προσφοράς αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για την ενασχόληση μου με τα κοινά. Την ώρα που όλοι οι Λημνιοί ενωμένοι αγωνιζόμαστε για το δικαίωμα μας να ζούμε στο νησί μας με αξιοπρέπεια, δεν υπάρχει χώρος για προσωπικές πολιτικές, εγωισμούς και αντιδικίες. Κοινός μας στόχος η δικαίωση του αγώνα μας.»

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel