Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ημερίδες ενημέρωσης για το ΕΣΠΑ σε Μύρινα και Μούδρο
Ημερίδες ενημέρωσης για το ΕΣΠΑ σε Μύρινα και Μούδρο
06.02.2013 | 14:17

Ημερίδες ενημέρωσης για το ΕΣΠΑ σε Μύρινα και Μούδρο

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

«Ενημερωθείτε για το νέο ΕΣΠΑ …. Ενίσχυση Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου- Υπηρεσιών».

Οι ενημερωτικές ημερίδες, οι οποίες θα είναι ανοιχτές στο κοινό και θα αφορούν υφιστάμενες επιχειρήσεις ή όσους προσανατολίζονται να ξεκινήσουν νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες, θα πραγματοποιηθούν, στη Μύρινα και στο Μούδρο.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Μύρινα στο ξενοδοχείο Διαμαντίδης, στις 18:30 το απόγευμα, ενώ την επόμενη μέρα, Κυριακή 10 Φεβρουάριου η ίδια εκδήλωση θα επαναληφθεί στο Μούδρο, στην Καφετέρια – Εστιατόριο «Κύμα» του Αθ. Τζιτζιβάκου στις 11:30.

Στις ημερίδες θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν όλες οι λεπτομέρειες της νέας προκήρυξης του ΕΣΠΑ και θα λυθούν τυχόν απορίες. Επίσης οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για τις νέες δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυο για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους και πως αυτές οι δράσεις μπορούν να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την εταιρεία Γεω-Οικονομοτεχνικών Μελετών «αρω-ΓΗ» Αντωνίου-Δεϊλόγκος-Γατσής ΟΕ και από την εταιρεία Target Point art & promotion Ε.Μποσταντάς .

 

                                                                 560131 502993109751677 628916968 n

 

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018