Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πρόστιμο 2.094€ από το Δήμο Λήμνου στην Digea για αυθαίρετο κτίσμα!

the roots web banners 06

Πρόστιμο 2.094€ από το Δήμο Λήμνου στην Digea για αυθαίρετο κτίσμα!
10.08.2016 | 18:36

Πρόστιμο 2.094€ από το Δήμο Λήμνου στην Digea για αυθαίρετο κτίσμα!

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

«Είναι γνωστό πως οι περισσότεροι δήμοι της χώρας παραχωρούν στην Digea, είτε δωρεάν είτε με μικρή αμοιβή, οικόπεδα για να εγκαταστήσει τους ψηφιακούς πομπούς και τους αναμεταδότες που χρειάζονται για την εκπομπή του ψηφιακού σήματος των πελατών της.

Συνήθως δε η άδεια παραχώρησης εγκρίνεται πολύ αργότερα από την εγκατάσταση των πομπών. Ωστόσο, σε μία περίπτωση ο δήμος δεν έδωσε άδεια στην Digea, αλλά αποφάσισε να επιβάλει πρόστιμο!», αναφέρει δημοσίευμα του typologies.gr

Πρόκειται για την εγκατάσταση της ιδιωτικής εταιρείας στη θέση «Κορακά» στη Λήμνο, όπου σύμφωνα με τον δήμο του νησιού η Digea έχει εγκαταστήσει αυθαίρετες κατασκευές. Το πρόστιμο ανέρχεται σε 2.094 ευρώ από τις 18 Φεβρουαρίου 2016 και για κάθε χρόνο διατήρησης της κατασκευής μέχρι την αποξήλωση ή τη νομιμοποίησή της προβλέπεται ελάχιστο πρόστιμο 500 ευρώ.

Αξίζει βέβαια να αναφερθεί πως ο Δήμος Λήμνου παραχώρησε κτίσμα στην εταιρία, αλλά η Digea φαίνεται πως προχώρησε σε ανέγερση νέου.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel