Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ξαναξεκινάει τις επόμενες μέρες το έργο της Ύδρευσης

banner roots

Ξαναξεκινάει τις επόμενες μέρες το έργο της Ύδρευσης
21.01.2013 | 15:28

Ξαναξεκινάει τις επόμενες μέρες το έργο της Ύδρευσης

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Προβλήματα δημιουργήθηκαν σήμερα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων, στην έξοδο της Μύρινας, στο ύψος του ΑΒ Βασιλόπουλος,  λόγω των εργασιών που έπρεπε να προηγηθούν, για τη συνέχιση του έργου της Ύδρευσης, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει εντός της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, έκλεισε σχεδόν η μία λωρίδα του δρόμου, ακριβώς μπροστά στα φανάρια, προκειμένου να γίνει η χάραξη για να ξεκινήσει το αργότερο την Πέμπτη το σκάψιμο του δρόμου, για την τοποθέτηση του κεντρικού αγωγού ύδρευσης.

Το έργο, το οποίο θα φτάσει μέχρι την αστυνομία, αναμένεται να ολοκληρωθεί σε ένα δίμηνο από την έναρξη του, ενώ όταν αποπερατωθούν οι εργασίες θα ξεκινήσει η διαδικασία αποκατάστασης του οδοστρώματος, για το τμήμα του δρόμουι από τα φανάρια μέχρι το Εκκοκιστήριο.

Ο Δήμος της Λήμνου, βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με τις αστυνομικές αρχές του τόπου, προκειμένου να καταλήξουν στις κυκλοφοριακαές ρυθμίσεις που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι, για πιθανές διακοπές νερού.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το