Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κλειστό σήμερα το ΚΕΠ Μύρινας από τις 12 το μεσημέρι λόγω...κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας (!!!)

banner roots

Κλειστό σήμερα το ΚΕΠ Μύρινας από τις 12 το μεσημέρι λόγω...κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας (!!!)
18.01.2013 | 14:42

Κλειστό σήμερα το ΚΕΠ Μύρινας από τις 12 το μεσημέρι λόγω...κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας (!!!)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου του 2013. Μία από τις  υπηρεσίες της πρωτεύουσας του νησιού, με την μεγαλύτερη προσέλευση κοινού,  το ΚΕΠ της Μύρινας ενημερώνει με ειδοποιητήριο στην πόρτα της εισόδου της Υπηρεσίας, τους εν δυνάμει  πολίτες που θα προσέρχονταν σήμερα να εξυπηρετηθούν, ότι θα παραμείνει κλειστή, από τις 12 το μεσημέρι, μέχρι το τέλος του ωραρίου. Το εξαιρετικά ενδιαφέρον της υπόθεση είναι ο λόγος, για τον οποίο θα παρέμενε κλειστή η υπηρεσία. Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Τα σχόλια περιττεύουν. Οι ακροατές που επικοινώνησαν εκείνη την ώρα με το σταθμό μας για να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός γιατί δεν κατάφεραν να εξυπηρετηθούν, ήταν πολύ γλαφυροί στην κριτική τους.

Μάλιστα, ένας από τους συμπολίτες μας, ο οποίος επανήλθε μετά από ώρα, αφού πληροφορήθηκε οτι το ΚΕΠ άνοιξε μετά από παρέμβαση του Αντιδημάρχου Δημήτρη Μπουλώτη, με έκπληξη άκουσε τους υπαλλήλους να τον ενημερώνουν ότι δεν μπορούσε να διεκπεραιώσει την υπόθεση του γιατί η διορία ήταν μέχρι τη 1 το μεσημέρι (!!!).

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να απαριθμήσουμε τα μεπτά σημεία του θέματος. Το ΚΕΠ, ως υπηρεσία του δημοσίου όφειλε να παραμένει ανοιχτό μέχρι το τέλος του ωραρίου, στο οποίο γνωρίζει ο κόσμος ότι μπορεί να προσέρχεται γα να εξυπηρετηθεί. Πολλώ δε μάλλον, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, δεν μπορεί να είναι ο λόγος για να κλείνει μια υπηρεσία.

Το δυσάρεστο είναι ότι ευρισκόμενοι στη καρδιά της κρίσης συνεχίζουμε να επιρρίπτουμε ευθύνες για όλες τις κατάρες και τις παθογένεις που κατατρώγουν το σώμα της ελληνικής κοινωνίας στους πολιτικούς εκπροσώπους της χώρας, επιμένοντας να βγάζουμε τις προσωπικές μας ευθύνες, πάντα από το κάδρο.

Η κοινωνία δεν θα αλλάξει ξαφνικά και από τα μεγάλα. Θα αλλάξει από την αλλαγή της καθημερινής συμπεριφοράς όλων μας.

 

                                                                                              kep3

 

 

                                                                                              kep

 

 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel