Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού, το σχολείο με τη βοήθεια εθελοντών, γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών, αναπτύσσει τις παρακάτω δράσεις για την εβδομάδα 9 – 17 Απριλίου του 2016.
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:
- Το Σάββατο 9 Απριλίου, στις 09:00 το πρωί, διαμορφώνουμε το Σχολικό μας Λαχανόκηπο, επισκευάζουμε και ελαιοχρωματίζουμε τη σχολική περίφραξη, με την βοήθεια της Ένωσης Φίλων της ΑΕΚ Λήμνου, γονέων, εκπαιδευτικών και εκπροσώπων της τοπικής κοινότητας.
- Την Τρίτη 12 Απριλίου, θα γίνει καθαρισμός - περιποίηση του κήπου του σχολείου μας και τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης από το Δήμο Λήμνου.
- Την Πέμπτη 14 Απριλίου, ζωγραφίζουμε την σχολική περίφραξη με την καθοδήγηση- βοήθεια των ζωγράφων Θάλεια και Πάολο. Στη δράση θα συμμετέχουν εθελοντές, οι μαθητές του σχολείου μας, καθώς και μαθητές από το Δημοτικό Σχολείου του Κοντιά.
- Την Κυριακή 17 Απριλίου, στις 10:30 το πρωί, είναι η κορύφωση των δράσεων «Φυτεύουμε τον δικό μας Λαχανόκηπο». Θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη της οργάνωσης Πελίτη Λήμνου, φίλων και εθελοντών αυτής, οι οποίοι θα μας ενημερώσουν για τις δράσεις τους. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει το φύτεμα των φυταριών (οι σπόροι είναι ευγενική χορηγία του Κου Καραγιαννάκη Μανώλη), που ετοιμάστηκαν στο σχολείο από τους μαθητές και τους δασκάλους τους.
Σας περιμένουμε, όλους τους φίλους - εθελοντές, την τοπική κοινότητα, εκπροσώπους του Δήμου Λήμνου και όποιον επιθυμεί να βοηθήσει με την συμμετοχή του στη δράση αυτή.
Ευαισθητοποιούμε, Προσφέρουμε , Δημιουργούμε
Let’sdoitΚαλλιθέα!!!
Το Διδακτικό Προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας, Λήμνου