Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Προς αναζήτηση χώρων στέγασης προσφύγων στα νησιά μας | Τι απάντησε η Περιφερειάρχης
Προς αναζήτηση χώρων στέγασης προσφύγων στα νησιά μας | Τι απάντησε η Περιφερειάρχης
17.03.2016 | 08:56

Προς αναζήτηση χώρων στέγασης προσφύγων στα νησιά μας | Τι απάντησε η Περιφερειάρχης

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Έγγραφο απέστειλε εχθές ο Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιάννης Μπαλάφας στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με θέμα «Αναζήτηση κατάλληλων χώρων για την κάλυψη έκτακτων αναγκών προσωρινής στέγασης προσφύγων».

Σε απάντηση του εγγράφου αυτού, η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου απέστειλε την ακόλουθη επιστολή:

«Σε απάντηση σχετικού εγγράφου σας για το θέμα της αναζήτησης κατάλληλων χώρων για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών προσωρινής στέγασης προσφύγων, σας γνωρίζουμε ότι στην Περιφέρειά μας έχει ήδη γίνει το μέγιστο δυνατό.

Στα νησιά της Λέσβου, της Χίου και της Σάμου έχουν δημιουργηθεί και λειτουργούν δομές καταγραφής & προσωρινής φιλοξενίας (Hot Spots) και η δυνατότητά μας έχει απολύτως εξαντληθεί.

Με βάση τα παραπάνω και δεδομένης της οικονομικής και κοινωνικής επιβάρυνσης πέραν κάθε ορίου, δεν υπάρχει καμία περαιτέρω διαθεσιμότητα».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

 

stenos pccom

xrysafi400

pantelaroudis

youtube channel