Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Την Τρίτη 19 Ιανουαρίου λήγει η προκήρυξη για τους διοικητές νοσοκομείων
Την Τρίτη 19 Ιανουαρίου λήγει η προκήρυξη για τους διοικητές νοσοκομείων
13.01.2016 | 09:21

Την Τρίτη 19 Ιανουαρίου λήγει η προκήρυξη για τους διοικητές νοσοκομείων

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η Τρίτη 19 Ιανουαρίου, στις 3 το μεσημέρι έχει οριστεί ως η καταληκτική προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων, όπως ορίζει η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών νοσοκομείων της χώρας, μεταξύ των οποίων του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης «Βοστάνειο» και του Γενικού Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Λήμνου, για διοικητή και αναπληρωτή διοικητή αντίστοιχα.

Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται από τους υποψηφίους για το Νομό Λέσβου στην έδρα της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή.

Απαραίτητο μόνο το πτυχίο

Απαραίτητο προσόν που πρέπει να διαθέτει ο υποψήφιος είναι πτυχίο ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ ή αντίστοιχο ισότιμο αναγνωρισμένο τίτλο του εξωτερικού. Προσόντα τα οποία θα συνεκτιμηθούν από την Επιτροπή για την επιλογή του υποψηφίου, είναι μεταξύ άλλων, διδακτορικός και μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών συναφής με τις υπηρεσίες υγείας, τη διοίκηση ή τα οικονομικά και την πληροφορική.

Επίσης λαμβάνεται υπόψη το εκπαιδευτικό έργο που αναγνωρίζεται σε ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ σχετικό με τις υπηρεσίες υγείας, τη διοίκηση ή τα οικονομικά ή διεθνείς δημοσιεύσεις σε αναγνωρισμένα περιοδικά για τις υπηρεσίες υγείας καθώς και η προϋπηρεσία σε θέση ευθύνης στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα επί 5ετία τουλάχιστον, ή σχέση με τους οργανισμούς υγείας ως επαγγελματίας για μια 10ετία τουλάχιστον.

Και συνέντευξη

Η επιτροπή, μεταξύ άλλων, εξετάζει την επαγγελματική διαδρομή των υποψηφίων, όπως προκύπτει από θέσεις που υπηρέτησαν οι υποψήφιοι, καθώς και τη γενικότερη κοινωνική και επαγγελματική αναγνώρισή τους.

Συνεκτιμά την προσωπικότητα και τις δεξιότητες των υποψηφίων που απαιτούνται για τη θέση, εκτίμηση η οποία θα προκύψει από την προφορική συνέντευξη και τη δοκιμασία αυτοαξιολόγησης. Θα ληφθεί επίσης υπόψη το κοινωνικό έργο το οποίο αποδεικνύεται από τη συμμετοχή των υποψηφίων σε εθελοντικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας και η ηλικία του υποψηφίου, ώστε να μην ξεπερνά τα 65 έτη.

 

Πηγή: emprosnet.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

 

stenos pccom

xrysafi400

pantelaroudis

greek radios

youtube channel