Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μαρινάκης: «Εχθές ζήτησα τις παραιτήσεις των αντιδημάρχων» | Ανακατατάξεις στις δομές του Δήμου Λήμνου (mp3)
Μαρινάκης: «Εχθές ζήτησα τις παραιτήσεις των αντιδημάρχων» | Ανακατατάξεις στις δομές του Δήμου Λήμνου (mp3)
08.12.2015 | 12:44

Μαρινάκης: «Εχθές ζήτησα τις παραιτήσεις των αντιδημάρχων» | Ανακατατάξεις στις δομές του Δήμου Λήμνου (mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Για την απαίτηση των παραιτήσεων των τεσσάρων αντιδημάρχων του Δήμου Λήμνου, 15 μήνες μετά την παραλαβή των αρμοδιοτήτων τους, μίλησε σήμερα το πρωί, στον Fm 100 και την εκπομπή «Έχουμε Θέμα» , ο Δήμαρχος του νησιού Δημήτρης Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης ανέφερε πως «ήταν βασική του αρχή να δώσει τη δυνατότητα και σε άλλα πρόσωπα της πλειοψηφίας να αναλάβουν θέσεις ευθύνης» προχωρώντας σε αλλαγές όπου έχει διαπιστωθεί πως υπήρχαν προβλήματα από την αρχή της θητείας τους.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι αντιδήμαρχοι πληροφορήθηκαν εχθές τα μεσημέρι την απαίτηση για παραίτηση και αύριο, όπως όλα δείχνουν, θα ορισθούν οι νέοι αντιδήμαρχοι με τις αρμοδιότητες όπως ο ίδιος ο Δήμαρχος Λήμνου κρίνει.

Τέλος, ο κ. Μαρινάκης δεν απέκλεισε την πιθανότητα να δοθούν αρμοδιότητες σε ορισμένους από τους «παλιούς» του συνεργάτες ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και σε συγκεκριμένη ερώτηση που αφορούσε στη σχέση του με τον κ. Πανταζή.

Ακούστε τα όσα ανέφερε ο κ. Μαρινάκης

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

pantelaroudis

stenos pccom

greek radios

 

 

youtube channel