Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δεν έχει υπογραφεί η κατάργηση της συγχώνευσης των νοσοκομείων Λήμνου και Ικαρίας. Προωθείται διευθέτηση το επόμενο διάστημα.

banner roots

Δεν έχει υπογραφεί  η κατάργηση της συγχώνευσης των νοσοκομείων Λήμνου και Ικαρίας. Προωθείται διευθέτηση το επόμενο διάστημα.
18.12.2012 | 11:09

Δεν έχει υπογραφεί η κατάργηση της συγχώνευσης των νοσοκομείων Λήμνου και Ικαρίας. Προωθείται διευθέτηση το επόμενο διάστημα.

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Τι γίνεται τελικά με την κατάργηση της συγχώνευσης των νοσοκομείων Λήμνου και Ικαρίας; Έχει υπογραφεί ήδη η σχετική απόφαση από τον Υπουργό Υγείας κ. Λυκουρέτζο; Επειδή πολλά ακούγονται, το ρεπορτάζ δίνει την απάντηση.

Η κατάργηση της συγχώνευσης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ και το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα ακολουθηθεί αντίστοιχη διαδικασία.

Η απόφαση για τη κατάργηση της συγχώνευσης και η επιστροφή στο αυτοδιοίκητο των δύο νησιωτικών Νοσοκομείων, έχει "κλειδώσει" εδώ και αρκετό καιρό.

Το επόμενο διάστημα, αναμένεται να ανακοινωθεί το Γενικό Σχέδιο για την Υγεία που θα αφορά στην οργάνωση και λειτουργία του συστήματος Υγείας. Εκεί, θα συμπεριληφθεί ειδική διάταξη η οποία θα εξαιρεί τα νοσοκομεία Λήμνου και Ικαρίας από τις συγχωνεύσεις.

Αυτό προκύπτει, από την επικοινωνία που είχαμε πριν από λίγα λεπτά με το γραφείο του διευθυντή του Υπουργού Υγείας, κ. Πεντέα.

Επίσης , μόλις στις 10 Δεκεμβρίου η 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου, με έγγραφο της ζητάει από την διοίκηση του νοσοκομείου Λήμνου να καταθέσει την τοποθέτηση της σχετικά με την τροποποίηση του ήδη δημοσιευμένου οργανισμού λειτουργίας του νοσοκομείου Λήμνου.

Διαβάστε εδώ το απαντητικό έγγραφο του Νοσοκομείου Λήμνου προς την 2η Υγειονομική Περιφέρεια.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel