Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το όνειρο έγινε πραγματικότητα | Με δική του αυλή το νηπιαγωγείο Πλατύ

banner roots

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα | Με δική του αυλή το νηπιαγωγείο Πλατύ
10.06.2015 | 10:26

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα | Με δική του αυλή το νηπιαγωγείο Πλατύ

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Τα όνειρα και οι προσδοκίες μπορούν τελικά να γίνουν πραγματικότητα και αυτό, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του νηπιαγωγείου Πλατύ το γνωρίζει καλά.

Όλα ξεκίνησαν πριν μερικά χρόνια, όταν ο Σύλλογος έβαλε στόχο την δημιουργία αυλής στο πίσω μέρος του κτηρίου που φιλοξενείται το νηπιαγωγείο του χωριού.

Μέχρι τότε, τα παιδιά έβγαιναν για διάλειμμα στην πλατεία του χωρίου, γεγονός που ελλόχευε αρκετούς κινδύνους για την ασφάλεια των νηπίων.

Αν και στην αρχή, οι δυσκολίες για την υλοποίηση του σχεδίου ήταν πολλές, ο Σύλλογος με πείσμα και επιμονή κατάφερε να δημιουργήσει ένα υπέροχο χώρο.

Την προσπάθεια στήριξαν αρκετοί κάτοικοι του χωριού αλλά και του νησιού, με τις δυνάμεις που είχε ο καθένας. Όπως ανέφερε στον Fm 100 η πρόεδρος του Συλλόγου Έλσα Πατρώνια, «Η αυλή δημιουργήθηκε με πολύ προσωπική και εθελοντική εργασία. Όταν ξεκινήσαμε όλα έμοιαζαν «βουνό», φτάσαμε όμως στο σήμερα και το αποτέλεσμα είναι αυτό που μας ανταμείβει».

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Πλατέος λοιπόν, μας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει για την ολοκλήρωση της δημιουργίας της αυλής του σχολείου, το Σάββατο 13 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα.

«Η συμπαράσταση και η βοήθεια σας υπήρξαν σημαντική και σας περιμένουμε να σας ευχαριστήσουμε από κοντά και να απολαύσουμε το αποτέλεσμα της δουλειάς μας σε μια γιορτή με μπουφέ, μουσική και χορό!!!» αναφέρει η πρόσκληση.

Ένα μικρό δείγμα από την αυλή σήμερα, αν και η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν την τελική διαμόρφωση της αυλής.

11165989 698261050319100 622026640 n

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το