Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τελευταία εξέλιξη: Με το «Εξπρές Πήγασος» η σύνδεση της Λήμνου με το Λαύριο

the roots web banners 06

Τελευταία εξέλιξη: Με το «Εξπρές Πήγασος» η σύνδεση της Λήμνου με το Λαύριο
29.05.2015 | 14:39

Τελευταία εξέλιξη: Με το «Εξπρές Πήγασος» η σύνδεση της Λήμνου με το Λαύριο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Θετικές είναι οι εξελίξεις που αφορούν την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Λήμνου με το Λαύριο, αφού πριν από λίγα λεπτά νωρίτερα, ολοκληρώθηκε η συζήτηση του θέματος στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών.

Όπως όλα δείχνουν, η γνωμοδότηση του συμβουλίου κλείνει υπέρ της πρότασης της HSW, για δρομολόγηση του πλοίου «Εξπρές Πήγασος», απορρίπτοντας τις άλλες δύο προτάσεις που αφορούσαν το πλοίο «Ταξιάρχης» και «Παναγία Τήνου».

Ο Δήμαρχος Λήμνου δήλωσε πριν λίγα λεπτά στον Fm 100: « Υπήρξε αίσιο τέλος παρά τις τρικλοποδιές που κάποιοι επιχείρησαν να βάλουν. Το ΣΑΣ αντιλήφθηκε ποιο είναι το καλό του νησιού. Την ερχόμενη εβδομάδα το «Εξπρές Πήγασος» ξεκινάει τα δρομολόγια του».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel