Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στη Λήμνο η Λένα Μαντά για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου «Μια συγγνώμη για το τέλος»

banner roots

Στη Λήμνο η Λένα Μαντά για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου «Μια συγγνώμη για το τέλος»
11.05.2015 | 22:13

Στη Λήμνο η Λένα Μαντά για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου «Μια συγγνώμη για το τέλος»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου «Μια συγγνώμη για το τέλος» θα βρεθεί στη Λήμνο η Λένα Μαντά.

Το βιβλιοπωλείο ΚΥΒΟΣ και οι Εκδόσεις Ψυχογιός προσκαλούν το αναγνωστικό κοινό της Λήμνου στην παρουσίαση του νέου πονήματος της Λένας Μαντά, όπου η γνωστή και αγαπημένη συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαΐου, στις 7:30 το απόγευμα στο Κινηματοθέατρο Μαρούλα, Αίθουσα Γκαλιούρη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μυρσίνη Σερμένη-Τσακίρη-Ιδομενέα

Κόρη του Σαράντη Σερμένη, που εκδιώχθηκε από τους γονείς του, επειδή ερωτεύτηκε παράφορα τη γυναίκα του αδελφού του. Άχρωμη, σχεδόν άσχημη, μεγάλωσε σ’ ένα σπίτι όπου έλειπε η αγάπη και υπερτερούσε η αυστηρότητα.

Σύζυγος του Κωστάκη Τσακίρη, γεμάτη απέχθεια για τον άντρα που διά της βίας παντρεύτηκε, και, πολύ σύντομα, χήρα του.

Σύζυγος, κατόπιν, του Θεμιστοκλή Ιδομενέα, γιου του συνταγματάρχη Μιλτιάδη Ιδομενέα, στα χρόνια της Χούντας, της εποχής που είχαν μπει στο στόχαστρο τόσο οι αριστεροί όσο και οι ομοφυλόφιλοι.

Αδελφή του Θεόφιλου Βέργου, νόθου γιου του πατέρα της.

Όλα τα είδε η Μυρσίνη στη ζωή, όλα τα γεύτηκε και όλα τα υπέμεινε. Μόνο ένα δεν της είπαν:μια συγγνώμη για το τέλος.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Λένα Μαντά γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη αλλά ήρθε στην Ελλάδα σε μικρή ηλικία. Σπούδασε νηπιαγωγός χωρίς ποτέ να θελήσει να ασκήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα. Επί τρία χρόνια είχε δικό της θίασο κουκλοθέατρου, με έργα δικής της συγγραφής. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε τοπικές εφημερίδες και για δύο χρόνια διετέλεσε διευθύντρια προγράμματος σε ραδιοφωνικό σταθμό των βορείων προαστίων. Είναι παντρεμένη, έχει δύο παιδιά και μένει μόνιμα στο Καπανδρίτι. Βραβεύτηκε «Συγγραφέας της Χρονιάς» το 2009 και το 2011 από το περιοδικό Life & Style. To βιβλίo της ΘΕΑΝΩ, Η ΛΥΚΑΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ έχει μεταφραστεί και στα τουρκικά, ενώ το μυθιστόρημά της ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ κυκλοφορεί στα αλβανικά και σύντομα θα εκδοθεί και στην Ιταλία. Το ΕΡΩΤΑΣ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ κυκλοφορεί στα αλβανικά, ενώ το ΒΑΛΣ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ, που έγινε τηλεοπτική σειρά στην Κύπρο και την Ελλάδα, έχει μεταφραστεί στα κινεζικά και σύντομα θα εκδοθεί στα βουλγαρικά. Τέλος, το ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΦΕΣ ΣΤΗ ΧΟΒΟΛΗ σύντομα θα κυκλοφορήσει στα αλβανικά. Τα βιβλία της έχουν πουλήσει περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο αντίτυπα. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ έχουν εκδοθεί δώδεκα μυθιστορήματά της, καθώς και μια συλλογή διηγημάτων.

11233513 364494410422611 8048090945276111449 n

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel