Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Δήμαρχος Λήμνου συνεχάρη την Εθνική Νεανίδων Χάντμπολ για τη χθεσινή νίκη της επί του Ισραήλ

the roots web banners 06

Ο Δήμαρχος Λήμνου συνεχάρη την Εθνική Νεανίδων Χάντμπολ για τη χθεσινή νίκη της επί του Ισραήλ
18.04.2015 | 20:54

Ο Δήμαρχος Λήμνου συνεχάρη την Εθνική Νεανίδων Χάντμπολ για τη χθεσινή νίκη της επί του Ισραήλ

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Τα θερμά του συγχαρητήρια στην Εθνική μας Ομάδα Χειροσφαίρισης Νεανίδων U19 εξέφρασε ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης, για τη χθεσινή μεγάλη νίκη της επί της εθνικής ομάδας του Ισραήλ την πρώτη ημέρα των προκριματικών αγώνων του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς».

«Ευχόμαστε στην εθνική μας ομάδα, η οποία μας τιμά με την παρουσία της στο νησί μας, να κερδίσει το “εισιτήριο”  της πρόκρισης και να συνεχίσει με νέες μεγάλες επιτυχίες στη διοργάνωση».

Η Εθνική Ομάδα δυστυχώς δεν τα κατάφερε στο σημερινό αγώνα με αντίπαλο την Πορτογαλία. Ωστόσο, ανανέωσε το ραντεβού της για τον αυριανό αγώνα όπου θα δώσει τη μάχη απέναντι στη Γαλλία για την πρόκριση στην τελική φάση του Πρωταθλήματος.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel