Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Θεόδωρος Δρίτσας στον Fm 100: «Οι Λημνιοί θα πρέπει να κάνουν μερικές ημέρες υπομονή» (mp3)

banner roots

Ο Θεόδωρος Δρίτσας στον Fm 100: «Οι Λημνιοί θα πρέπει να κάνουν μερικές ημέρες υπομονή» (mp3)
06.03.2015 | 13:46

Ο Θεόδωρος Δρίτσας στον Fm 100: «Οι Λημνιοί θα πρέπει να κάνουν μερικές ημέρες υπομονή» (mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας σήμερα το πρωί στον Fm 100, με αφορμή το μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Λήμνου με την Κεντρική Ελλάδα.

Ο κ. Δρίτσας, ανάφερε πως το επιτελείο του υπουργείου, τις τελευταίες ημέρες, εργάζεται ώστε να βρεθεί άμεσα λύση, ζητώντας από τους κατοίκους της Λήμνου να κάνουν υπομονή μερικές ημέρες ακόμη.

Αν και δεν απάντησε ξεκάθαρα στον αν το υπουργείο θα προχωρήσει σε έκπτωση της ΝΕΛ, καθώς τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν εκτελεί τα προγραμματισμένα δρομολόγια, άφησε να εννοηθεί πως αν περάσουν οι πρώτες τρεις ημέρες της νέας εβδομάδας χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, είναι αναγκασμένος να προβεί σε ότι ορίζει ο νόμος.

Ο κ. Δρίτσας ,αναφέρθηκε επίσης και στο νέο μοντέλο που εξετάζει η κυβέρνηση για την ακτοπλοΐα στη χωρά γενικότερα και ξεκαθάρισε πως στο αμέσως επόμενο διάστημα θα τακτοποιηθεί και το υπόλοιπο της οφειλή του υπουργείου προς τη ΝΕΛ.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel