Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ανεκτέλεστο και το σημερινό δρομολόγιο του «Ταξιάρχη» | Στα όρια τους οι ναυτεργάτες (mp3)

banner roots

Ανεκτέλεστο και το σημερινό δρομολόγιο του «Ταξιάρχη» | Στα όρια τους οι ναυτεργάτες (mp3)
27.02.2015 | 12:26

Ανεκτέλεστο και το σημερινό δρομολόγιο του «Ταξιάρχη» | Στα όρια τους οι ναυτεργάτες (mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στα όριά τους έχουν φτάσει πλέον οι απλήρωτοι ναυτικοί, της ΝΕΛ καθώς κάποιοι από αυτούς έχουν να δουν χρήματα στα χέρια τους μέχρι και 8 μήνες

Οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν ναυτεργάτες που βρίσκονται σε άθλια οικονομική κατάσταση και για τον λόγο αυτό αποφάσισαν να συνεχίσουν την επίσχεση εργασίας.

Χθες μάλιστα, έγινε γνωστό ότι ναύτης του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Ταξιάρχης» της ΝΕΛ, το οποίο βρίσκεται ακινητοποιημένο στο λιμάνι του Λαυρίου λόγω επίσχεσης εργασίας μέρους του πληρώματος, ξεκίνησε απεργία πείνας διεκδικώντας τα δεδουλευμένα του.

Το γεγονός επιβεβαίωσε στον Fm 100, ο γ.γ της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ), Νίκος Κροκίδης.

Ο κ. Κροκίδης, μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Έχουμε Θέμα» και μεταξύ άλλων ανέφερε πως είναι αβέβαιο αν θα εκτελεστεί και το σημερινό δρομολόγιο του πλοίου.

Λίγη ώρα αργότερα όμως, έφτασε στο σταθμό μας η είδηση πως τελικά και το σημερινό δρομολόγιο του πλοίου Ταξιάρχης θα παραμείνει ανεκτέλεστο λόγω της επίσχεσης εργασιών μελών του πληρώματος του.

Ακούστε τα όσα ανέφερε ο κ. Κροκίδης για το θέμα.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel