Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Παρατείνεται για μια ακόμη ημέρα η διακοπή των μαθημάτων στο 4ο Νηπιαγωγείο Μύρινας
Παρατείνεται για μια ακόμη ημέρα η διακοπή των μαθημάτων στο 4ο Νηπιαγωγείο Μύρινας
23.02.2015 | 14:15

Παρατείνεται για μια ακόμη ημέρα η διακοπή των μαθημάτων στο 4ο Νηπιαγωγείο Μύρινας

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Με νεότερη ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λήμνου κάνει γνωστό ότι λόγω της μετεγκατάστασης σε νέους χώρους διδασκαλίας, προκειμένου να καταστεί δυνατή η άμεση έναρξη εκτέλεσης των εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Δημιουργία χώρων πολιτισμού- Στέγαση Μόνιμης Συλλογής Παιδικού Παιχνιδιού και Βιβλίου», τα μαθήματα στο 4ο Νηπιαγωγείο Μύρινας θα διακοπούν και την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε γίνει γνωστό με προηγούμενη ανακοίνωση και σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Λήμνου κ. Δημήτρη Μαρινάκη, τα μαθήματα στο 4ο Νηπιαγωγείο Μύρινας διεκόπησαν την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, προκειμένου να γίνει η μεταφορά των κινητών πραγμάτων του σχολείου στις προκατασκευασμένες αίθουσες που βρίσκονται επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας (Χριστοδουλίδειο).  

Η διαδικασία θα συνεχιστεί και την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα να παρατείνεται η διακοπή των μαθημάτων για μία ακόμη ημέρα.

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018