Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλλαν οι συλληφθέντες για την υπόθεση των ναρκωτικά και της εγκληματικής οργάνωσης στη Λήμνου
Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλλαν οι συλληφθέντες για την υπόθεση των ναρκωτικά και της εγκληματικής οργάνωσης στη Λήμνου
28.01.2015 | 10:23

Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλλαν οι συλληφθέντες για την υπόθεση των ναρκωτικά και της εγκληματικής οργάνωσης στη Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Αιτήσεις αποφυλάκισης υπέβαλλαν συλληφθέντες για την υπόθεση των ναρκωτικών, είδηση που τάραξε τα «ήσυχα νερά» της Λήμνου το Νοέμβριο του 2014.

Σύμφωνα με το νόμο, κάθε προφυλακισμένος έχει δικαίωμα να υποβάλει αίτηση αποφυλάκισης μετά το πέρας ενός μηνός από τη σύλληψή του.

Έτσι, πριν 10 ημέρες, συλληφθέντες και φερόμενοι ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης και διακινητές ναρκωτικών ουσιών σε Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο, υπέβαλαν την πρώτη αίτηση αποφυλάκισης.

Λόγο όμως τις προεκλογικής περιόδου, η αίτηση δεν έχει ακόμη συζητηθεί και οι όποιες εξελίξεις να αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα.

Θα πρέπει να σημειωθεί, πως είναι πολύ πιθανό η αίτηση να γίνει αποδεκτή με τους κατηγορούμενους όμως να είναι υπόχρεοι σε περιοριστικούς όρους, όπως η τακτική παρουσία τους στο Αστυνομικό Τμήμα, η απαγόρευση εξόδου από την χώρα αλλά και η καταβολή χρηματικής εγγύησης.

Εντωμεταξύ, τις τελευταίες ώρες, υπήρξαν φήμες, πως αφέθησαν ήδη ελεύθεροι οι δύο αστυνομικοί που εμπλέκονται στη υπόθεση, με τη φήμη όμως να διαψεύδεται από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου.

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018