Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το ΕΚΑΒ Λήμνου απαντάει

banner roots

Το ΕΚΑΒ Λήμνου απαντάει
17.12.2014 | 10:55

Το ΕΚΑΒ Λήμνου απαντάει

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την έντονη αντίδραση του ΕΚΑΒ Λήμνου, προκάλεσε το δημοσίευμα του limnosfm100.gr, που έκανε λόγο για ελλιπή κάλυψη της υπηρεσίας στο νησί, ενώ έδωσαν την δική τους εκδοχή σχετικά με το τροχαίο που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή όπου η μεταφορά των τραυματιών έγινε με ΙΧ.

Όπως αναφέρουν μέλη του ΕΚΑΒ, η προσπάθεια που γίνεται από τους ίδιους για την κάλυψη των αναγκών του νησιού, είναι τεράστια και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί γίνονται στόχος.

Αναφέρουν επίσης, σε ότι έχει να κάνει με το περιστατικό της Κυριακής, ότι ουδέποτε επικοινώνησε κάποιος από τους αυτόπτες μάρτυρες ή τους τραυματίες με την υπηρεσία.

Στις 19:17 το απόγευμα Κυριακής, δέχθηκαν τηλεφώνημα από την Αστυνομία Μύρινας , με την επικοινωνία να ολοκληρώνεται λέγοντας πως θα περιμένουν την τελική κλήση, ώστε να μεταβούν στο σημείο του ατυχήματος.

Τα ίδια μέλη του ΕΚΑΒ, ισχυρίζονται ότι το πλήρωμα και το ασθενοφόρο ήταν σε ετοιμότητα.

Όπως πληροφορήθηκαν λίγα λεπτά αργότερα, με πρωτοβουλία των περαστικών η διακομιδή των τραυματιών, στο νοσοκομείο του νησιού, είχε ξεκινήσει με ΙΧ.

Επίσης, ξεκαθαρίζουν πως δεν υποχρεούται στο ασθενοφόρο να υπάρχει γιατρός, ενώ παραδέχονται τέλος, ότι σαφώς θα βοηθούσε να υπάρχει περισσότερο προσωπικό καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που αφήνουν τα σπίτια τους για να μεταβούν σε σημεία που υπάρχει πρόβλημα, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες, παρ ότι δεν έχουν βάρδια εκείνη την ώρα.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το